Ciolacu versus liberalii

„Taxă mascată prin care Guvernul își acoperă gaura”

Liderul PSD Marcek Ciolacu acuză Guvernul Orban că a introdus „taxa pe coronavirus”, făcând referire astfel la numărul mare de amenzi, „date după bunul plac”, în timp ce a efectuat teste puține.

„GUVERNUL A INTRODUS # ???? ?? ???????????!!!
A dat 290.000 de amenzi, dar a efectuat doar 175.000 de teste și nu știe nimeni încă numărul exact al persoanelor testate. AMENZI în valoare de 570 de MILIOANE de lei!

Amenzi date la grămadă, după bunul plac! Una e să-i sancționezi pe cei care riscă să răspândească virusul, alta e să cauți nod în papură pentru a realiza planul de amenzi prestabilit!

Când dai 290.000 de amenzi, cu mult mai mult decât testele de coronavirus efectuate, iar când valoarea lor depășește sumele alocate pentru echipamente de protecție pentru cadrele medicale, înseamnă că Guvernul nu și-a făcut deloc treaba și a pus toată presiunea pe cetățeni!
Când nivelul maxim al amenzilor din România e cel mai mare din Europa, de 6 ori salariul mediu net, iar totalul sancțiunilor aplicate ajunge la 570 milioane lei, depășind impozitul pe profit colectat în același interval, nu mai e vorba doar de contravenții, ci de o #taxămascată prin care Guvernul PNL își acoperă gaura pe care și-a dat-o singur în buget, prin modul catastrofal în care a gestionat economia!”, a scris Ciolacu joi pe Facebook.

Liderul interimar al PSD prezintă și un tabel care arată cum am sta în raport cu alte țări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8486 Articole
Author

6 Comentarii

  1. Daca virusului incepe sa-i placa pe la noi, peisajele, mamaliga cu brinza si ceapa si oamenii ospitaleri, si mai ramine vreo citeva saptamini, sa dea dracu’ daca, cu amenzile astea, nu depasim PIB-ul Chinei !

  2. Explicatie… Romania e tara cu densitate mare a serviciilor secrete…?!? Securitatea romanilor cu bani se tine cu bani mai multi… raportat la tona de sparanghel ?!?

  3. Corect era sa incepeti fraza cu :”Liderul PSD&UDMR Marcek „KURTOSKALACS” Khiolacuk”:)) ati nimerit din prima numai Marcek..

  4. Tu trebuie sa platesti numai taxa pe prostie. De restul, te iarta.

  5. Prea târziu, Ciolace. Dă-ți demisia, nu mai ai nicio șansă să te ia cineva în serios.
    Ai făcut-o lată. Retrage-te din politică în vârful picioarelor, ți-ai demonstrat suficient incapacitatea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.