Tehnică

Tehnică, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Tehnică, Andografia zilei, In memoriam, Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

2 Comentarii

  1. din pacate caricatura nu reprezinta realitatea: in locul piciorului care suteaza, trebuia desenata o caracatita cu mai multe brate care aduce rudele „alesilor” tradatori in sistemul mamutului bugetofag. „ei” digitalizeaza birocratia si parazitii institutionali, care sunt angajati hush-hush. digitalizarea este zidul dintre „ei” si NOI, Natia Romana, cati mai suntem pe aici…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.