Teo Trandafir, răspuns care îți dă fiori: „Eu mă gândesc în fiecare zi…”

Teo Trandafir a dat televiziunea pe Radio, se declară fericită cu noul său job, dar rămâne la fel de modestă și cu picioarele pe pământ.

Întrebată într-un interviu cum va petrece sărbătorile și care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun, vedeta a răspuns:

Nu mi-am făcut planuri. Eu mă gândesc în fiecare zi dacă mâine voi mai fi pe pământul ăsta. În principiu, îl voi petrece cu prietenii și mă voi bucură de fiecare clipă.

Ce cadou și-ar dori? Pe lângă succesul profesional.

Nu i-am scris Moșului, dar mi-am spus mie că mi-ar plăcea o pereche de căști wireless, a răspuns Teo.

Crăciunul copilăriei

Îmi aduc aminte cele mai urâte cadouri pe care le puteam primi; erau gri, anoste și nu mă bucurăm de ele. Dar îmi aduc aminte că mi-am dorit foarte mult un aragaz de tablă pe care l-am și primit. Îmi aduc aminte că soțul mătușii mele făcea cea mai bună tobă din lume. Crăciunul la Pitești însemna pentru mine tobă aia și îmi lipsește pentru că el a murit, eu am rămas fără el și nu am mai regăsit acel gust niciodată, a mărturisit Teo Trandafir.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8485 Articole
Author

13 Comentarii

 1. Femeia asta s-a băbit de tânără și acu e tristă că n-are familie în loc să dea o raită pe la orfelinat.E o tipologie și asta cu femeile de”carieră” care se lovesc de depresii mai târziu în viață.E valabil și la bărbați, doar că mai rar.

 2. un job datorat pilelor,Teo e de mult fumata,ca si Maruta si altii ca ei ,ex bunicii de la protv Razvan si Dani

 3. a avut fiica unui medic la care daca nu curgea pica pt ca asa-i in medicina ba un certificat de boala, ba ca-i un medic bun si nu ajungi fara. Mie nu mi s-a parut gri, eu am primit carti, Biblioteca pt toti oferea carti cu 5 lei, asa ca nu era ceva greu de daruit. Si chiar si fara daruri a fi cu parintii, langa brad si a simti mirosul de cozonac era o bucurie. Da parintii mei erau mai putin pasivi decat ai lui Teo, cumparau porc si mama facea de la toba cartabos la carnati. Pentru cei de azi Teo e o victima a comunismului. Nu dragilor se victimizeaza ca sa va fie mila de ea, poate e timpul sa-i dati ceva de pomana, spiritual, pt ca-i prea saraca sufleteste si are nevoie mare sa fie ajutata. A inca un aspect cand a inceput criza, medicii n-au dus-o rau ba o tigara, ba o sticla… Noi am dus-o greu pt ca nu aveam rude la tara si nici parintii nu primeau pt ca erau oameni de stiinta nu doftori, dar parintii aveau grija sa ne bucuram de sarbatori..

 4. Teo a facut pionierat in televiziunile postdecembriste. O profesionista inteligenta si talentata care nu s-a vandut ca flecarul Badea. Un an nou mai bun ca toti cei de pana acum, Teo!

 5. Fosti colegi de la liceul Balcescu spun despre Teo ca e inteligenta. Poate ca ar trebui sa faca niste emisiuni unde e nevoie de inteligenta in loc sa caute show-uri facile unde n-are umor nici ea nici manelistii cu care face emisiunea.

 6. Un fake de Oprah și asta, mai mică și mai roasă de molii.A încercat s-o copieze pe megastară la virgulă dar nici aia nu-i cine știe ce mare valoare, era enteresantă pentru demibrainsii murikani, gen stupid american care transpiră abundent când văd vreo trompetă la tv.În rest, dezastru pe toată linia, ca la cei pentru care doar să se rupă-n figuri contează.

 7. Ce titlu de rahat.. daca te bucuri de orice clipa ca si cum ar fi ultima, are vreo conotatie negativa? Poate pentru materialistii disperati ca se termina totul, aici.

 8. Teo a promovat doar manelele si subcultura,locul ei nu este la un radio normal,ci,exact ceea ce a reprezentat,la unul pirat cu manele!

 9. DUDU, poate nu știi că Teo are o fată frumoasă pe care a adoptat-o după ce s- născut și a crescut-o cu infinită dragoste. Mai informeazâ-te!

 10. Nu-i depresie doar constientizeaza ca dupa coma prin care a trecut fiecare zi este un BONUS. A fost o cumpana si spiritual ar trebui sa fie recunoscatoare si sa evite orice ar putea sa ”deschida” acel dezechilibru prin care a trecut, respectul, hrana si atentie chiar iubire pt cei din jur o pot tine intr-o stare bun de sanatate.

 11. Duca-se invartindu-se! Femeii asteia vulgare i se da prea multa atentie.

 12. Nu fiți rai!Toți avem nostalgia copilăriei ,uni cu gri,alții cu roz,depinde de cum privim……

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.