Teodora a dispărut de două luni

Poliţiştii prahoveni solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea unei tinere în vârstă de 26 de ani despre care familia nu mai ştie nimic de aproximativ două luni. Femeia a plecat în iulie de la o adresă din Capitală şi nu a ajuns niciodată la rude sau prieteni. Dispariţia a fost anunţată la sfârşitul săptămânii trecute.

”La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că fiica sa, Iacobescu Elena-Teodora, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploieşti, a plecat în mod voluntar de la o adresă din Bucureşti, în luna iulie, şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, anunţă, marţi, Poliţia judeţeană Prahova.
Femeia are aproximativ 1,65 metri înălţime, 60 de kilograme, constituţie corpolentă, păr şaten, ochi căprui, faţă ovală şi este tatuată pe picioare şi abdomen.
Rudele nu au putut da detalii despre articolele vestimentare pe care le purta la momentul plecării.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Disparitiile trebuie date publicitatii IMEDIAT, nu dupa 2 luni.

  2. RAPIRE urmata de PROSTITUARE Fortata.

    STAT DISTRUS de Slugile „DECIDENTE”, Slugi care asculta de STRAINI, Mare Parte din APUSENIA.

  3. A plecat sa ajunga influencer la Bucuresti,ca nu e greu daca ai dotarea necesara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.