Terminologie

Terminologie, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Terminologie, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Creșterea negativa e precum bolnavii asimptomatici. Trebuie tratata cu remdesivir sau intubata ca să ajungă la stadiul de boala cauzatoare de moarte.

  2. Au auzit la Isărescu după ce a băut un ceai de tei! Singurul economist care nu vorbește de „creștere negativă” este preotul Bolos de care vor sa scape liberalii! Minte-ma dar minte-ma frumos!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.