„The Sun“, cu lupa pe Iubita lui Drăgușin

Văzut ca un star de Premier League judecând după modul în care a fost tratată plecarea sa la Londra, nici iubita lu Drăgușin nu scapă atenției.

Drăgușin a ajuns  în paginile tabloidului „The Sun“, care  l-a  numit deja pe român ”noul jucător de la Spurs”.

Pe Ioana Stan, partenera fundașului, au descris-o drept ”arhitect în devenire”.

Este un un obicei ” să se ocupe de fotbaliștii care ajung la marile cluburi din Premier League, iar The Sun“ a scris și despre Ioana Stan

Potrivit Digi Sport, ziarișitii britanici i-au făcut o prezentare interesantă  românului.

”Van Dijk din România a refuzat-o pe Chelsea pe vremea în care era adolescent și a ales-o pe Juventus. Ambii săi părinți au fost sportivi de top. E în sângele lui să fie un atlet complet. Tatăl lui, Dan, a jucat volei pentru România, în timp ce mama Svetlana și-a reprezentat țara la baschet”.

Un capitol important fiind dedicat iubitei sale 

Ioana, studentă la arhitectură, se află de trei ani într-o relație cu Radu.

”(…)poartă haine de la branduri cunoscută și merge în vacanțe de lux. La Londra va putea să-și ducă pasiunea pentru shopping și arhitectură la alt nivel, iar Drăgușin, sub comanda lui Postecoglou va continua să crească, fără dubii”, au scris jurnaliștii britanici.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. frumos baiat. frumoasa fata. ma intreb daca el era lucrator in constructii…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.