”Tigroaicele” s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, campioana României, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM a învins echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 30-24 (14-13), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în manşa secundă a play-off-ului.

CSM Bucureşti se impusese cu acelaşi scor şi în prima manşă, 30-24.

”Tigroaicele” au condus cu 5-3 şi 8-5, dar Krim s-a ţinut aproape şi a încheiat prima repriză cu un pasiv de un gol, 14-13 pentru CSMB.

CSM s-a desprins la patru goluri după pauză, 18-14, dar Krim a egalat din nou, 19-19 (min. 41). CSMB a avut o serie de patru goluri consecutive la 22-20, distanţându-se la 26-20, iar ecartul s-a menţinut până la final.

Pentru CSM au înscris Cristina Neagu 7 goluri, Jennifer Maria Gutierrez Bermejo 6, Vilde Mortensen Ingstad 4, Laura Flippes 3, Grace Zaadi Deuna 2, Zeljka Nikolic 2, Elizabeth Omoregie 2, Monika Kobylinska 2, Emilie Hegh Arntzen 1, Trine Jensen Oestergaard 1.

Laura Glauser a apărat 14 aruncări (40%), iar Marie Skurtveit Davidsen una.

CSM Bucureşti va juca în sferturi cu echipa franceză Metz Handball.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.