TIR răsturnat pe DN 24, circulaţia a fost oprită

Un autotren care transporta colete s-a răsturnat, luni, dimineaţă, în apropierea municipiului Bârlad, circulaţia în zonă fiind oprită.

La locul producerii accidentului au intervenit pompieri militari din cadrul Detaşamentului Bârlad aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un camion care transporta colete,răsturnat, din autovehicul scurgându-se pe şosea lichide combustibile. Conducătorul auto se autoevacuase, fiind conştient şi cooperant. Persoana a fost evaluată şi preluată de echipajul SAJ. Camionul răsturnat a blocat în mare parte circulaţia pe ambele sensuri.Pompieri militari asigură măsurile PSI specifice în astfel de cazuri şi participă la curăţarea carosabilul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

La faţa locului sunt echipaje de poliţie care dirijează circulaţia pe variante ocolitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Accidentele de o vreme , cel puțin anunțate, s-au înmulțit. Dacă într-advăr sînt mai multe care-i pricina?
    Unii fac legătură cu injecția de covideală. Dacă încă cred că dacă erau făcute să omoare, oamorau în cîteva ore, cel mult o zi, și că nu pot, din păcate pt ei, să ne facă să ne-mbolnăvim peste luni și ani, totuși mă gândesc că au putut pune ceva ce trece de barieră și intră-n creier. De aluminiu, mercur și alți adjuvanți ce se pun în orice vaccin se știe că trec. Dacă au pus mai mult?

  2. Conducătorul auto se autoevacuase?

    Conducătorul auto se autoaccidentase!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.