Zborurile pe ruta Cluj-Napoca/Antalya, anulate

Compania low-cost maghiară a anulat zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023, a anunțat boardingpass.ro. Pasagerii au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august.

La începutul acestui an, Wizz Air a anunțat că a deschis această rută pe aeroportul din Cluj-Napoca. „Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj – Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a transmis David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, în luna ianuarie a acestui an.

Surpriza a venit când s-a amânat debutul curselor din Cluj-Napoca spre Antalya din luna mai până în luna iulie 2023. Acum s-au anulat toate zborurile, deși, în luna iunie, compania low-cost anunța într-un comunicat de presă că a introdus din nou în sistemul de rezervări pe această rută: “zborurile dintre aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și aeroportul din Antalya (Turcia) vor fi operate începând cu data de 3 septembrie 2023”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.