Trafic de droguri în Capitală. Arestat, după o perchezie la domiciliu

Procurorii DIICOT au găsit în locuinţa unui traficant de droguri din Capitală aproximativ 6 kilograme canabis, dar şi ciuperci halucinogene, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform unui comunicat al DIICOT, pe parcursul anului 2023, bărbatul a deţinut şi comercializat droguri de mare risc (cocaină şi LSD), pentru sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 lei.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate de anchetatori, au fost găsite aproximativ 6 kilograme canabis, 10 grame ciuperci halucinogene, un cântar electronic de mare precizie, mai multe telefoane mobile, sumele de 20.600 lei şi 320 euro, precum şi alte mijloace de probă.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. canabis si ciumperci nu sunt droguri…se pare ca pe cei de fac droguri de 10 lei punguta (contine clor, ptrava pentru sobolani si nurofen) si se vand la scoala, nu-i vedeti si nici nu-i prindeti. si nici pe cei cu prafurile: VEDETI CA SUNT CHIAR LA PUTOARE MAH!! DA’ PENTRU EI SUNTETI ORBI, MUTI SI SURZI J A V REE LOR! hai ssikkktir!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.