Trafic îngreunat, în continuare, la Vama Siret şi în Afumaţi

Centrul Infotrafic informează că joi dimineaţă circulaţia este îngreunată la Vama Siret (Suceava) şi în Afumaţi (Ilfov) din cauza protestelor transportatorilor sau fermierilor.

Este vorba de DN 2, pe sensul de ieşire din ţară prin Vama Siret, judeţul Suceava, unde circulaţia se desfăşoară dirijat.

De asemenea, pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, prima bandă a sensului către Bucureşti este ocupată de autovehiculele staţionate, circulaţia desfăşurându-se pe banda a doua, fără probleme majore de fluenţă.

„Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la restricţiile de trafic, să evite zonele cu manifestaţii, alegând rute alternative, şi să respecte indicaţiile poliţiştilor care desfăşoară activităţi în teren de fluidizare a circulaţiei!”, precizează poliţiştii rutieri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

 1. 🥳ul PIANIzD de la Kiev să exporte pe Marea Neagră, pe la Odesa, cerealele MG, pline de „arome”, ale lu’ Monsanto, Cargill, BlackRock.
  Că se laudă că i-a gonit pe Ruși din Marea Neagră, măRog…😜
  AFARĂ din România cu TIR-urile Urcace, AFARĂ !

 2. „ÎNGREUNAT ,ÎNGREUNAT ,DA INTRĂ CAMIOANELE UCRAINENE ÎN „PROTECTORAT-DEVESELU -DAVOS”? NU DE ALTA- DA ÎL AȘTEPT PE DN-UL MOLDOVEAN-PE „MOI DRUG V” CARE ÎMI ADUCE VREO 10 LITRE DE SAMAGON ȘI 1000 DE ȚIGĂRI!???DE CE OCOLIȚI ADEVĂRUL?

 3. Afara cu gunoaiele de urkani nazisti din RO si interzicerea cerealelor urkane in RO

 4. DOREII CARE URLA PRE 100 IN PLUS AZI ,SAPTAMANAA VIITOARE ECHIVALENTUL DE 80 LEI AZI .. SE VOR INTOARCE LA NESFARSIT SA FACA GREVE(DECI SI IN URMA PROPRIILOR DISTRUGERI: SCADEREA LEULUI LA BURSA DIN CAUZA GREVEI LOR).
  FACETI SI ALTII GREVE SI TAMPENII(PTR CA SCANDALURILE DIN EUROPA -CARE DUC EURO IN JOS- TREBUIE SA FIE SI IN ROMANIA SA CRAPE SI CAPRA VECINULUI=LEUL,SA AVEM SI NOI PIERDERI ECONOMICE) SI LSATI-VA MANIPULATI SA NU INTELEGETI DE CE PESTE O SAPTAMANA TOT COSTA MAI MULT PTR CA ASTIA TREBUIE SA CONVERTEASCA LEU IN EURO PTR PLATI!!!
  ASA CA TOT ANUL O SA FACETI GREVE SI TAMPENII SI O SA VA INTOARCETI PTR CA CONTRIBUITI TOT VOI LA PROPRIA DISTRUGERE!
  SA VA INTRE IN CAP : TOT CE E GRESIT IN ZIARE=SCANDALURI,TOATE GREVELE,TOATE SCANDALURILE LA TV LOVESC IN BURSA LEUL FLAMAND!

 5. Afumaţi, judeţul Ilfov
  -afumati,fumati:
  se pare ca va convine acciza la tzigari!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.