Traficul de groază de pe DN1 provoacă primele proteste

Tragedia de pe DN1, când un tânăr şofer sinucigaş a tras în mormânt după el alte cinci victime, a scos oamenii în stradă. Peste 200 de oameni se plâng că drama putea fi evitată, dacă ar fi fost montate despărţitoare pe sensurile de pe DN1 şi dacă examenele de luare a carnetului ar fi fost mai stricte, transmite B1.ro.

Familiile celor cinci nevinovaţi care au căzut pradă disperării lui George Dumitru sunt devastate. Mama lui Robert Gherghelaş, şoferul nevinovat care conducea maşina în care a intrat sinucigaşul, abia îşi poate găsi cuvintele.

Fiul lui Robert, Cătălin, spune că tatăl său ar fi fost şi acum în viaţă dacă autorităţile ar fi fost mai interesate de prevenirea accidentelor.

Locuitorii din Câmpina au organizat un protest pentru a cere despărțitoare pe DN1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.