Tragedie la un concert al lui Robbie Williams

O admiratoare a cântăreţului Robbie Williams a murit la spital după ce a căzut la finalul unui concert susţinut de starul britanic în Sydney, a confirmat un purtător de cuvânt al Spitalului St. Vincent din oraşul australian, citat de DPA.

Spectatoarea în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital după ce a căzut pe când se afla pe Allianz Stadium din Sydney în timpul concertului ce a deschis săptămâna trecută turneul pe care Robin Williams îl susţine în Australia.

Ea a murit luni în urma rănilor suferite, a precizat un purtător de cuvânt al spitalului pentru agenţia de presă PA.

Potrivit unor dezvăluiri făcute de Venus NSW, spectatoarea a căzut atunci când fanii au început să părăsească stadionul după încheierea concertului. În loc să utilizeze scările de ieşire, ea a încercat să sară peste rândurile de scaune, s-a împiedicat şi a căzut de la nivelul superior al stadionului.

Un angajat al stadionului şi un spectator din apropiere, care avea pregătire medicală, s-au asigurat că femeia a primit îngrijiri imediat după cădere, alături de paramedicii prezenţi în arenă.

Pacienta a fost transportată la Spitalul St. Vincent în stare critică.

Robbie Williams a susţinut un concert joi seară în Sydney în faţa unui public de 40.000 de oameni,

Starul pop britanic, fost membru al trupei Take That, care a fost de curând subiectul unui serial documentar produs de Netflix, urmează să susţină miercuri seară un concert la AAMI Park din Melbourne.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

 1. @marin
  -daca-au fost prosti!

  ametzite si fatalai
  si le-a spus Dana Budeanu,
  ” asha,
  urmează o mică injectie -spunea pe ton prefăcut,ca la copii mici-
  si MURIȚI,mă,MURIȚI!”

 2. Prosti, prosti dar multi. Acu ce sa le faci? Ca se supara cand le spui ca au fost prosti, ca au sentimente. Exact pe ce i-au lucrat, pe sentimentele fata … a ma-sii de capra vecinului. nici gand, amice ))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.