Tragedie pe o autostradă din Germania

Cel puţin 5 persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite în urma unui accident de autobuz produs miercuri pe autostrada A9 în apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform poliţiei germane, transmit DPA şi Reuters.

Presa locală a anunţat că 5 persoane au murit după ce un autobuz al companiei FlixBus a virat brusc la dreapta pe autostrada ce uneşte oraşele Berlin şi Munchen şi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în jurul orei locale 9:45 AM (08:45 GMT).

„Câteva persoane au fost rănite mortal într-un grav accident de circulaţie produs pe autostrada A9. Numărul victimelor este mare”, conform unui anunţ făcut de poliţia landului Saxonia pe reţeaua de socializare X.

Iniţial, circulaţia pe direcţia spre Munchen a fost închisă, apoi au fost închise ambele direcţii de mers, conform poliţiei. Ambulanţe şi elicoptere au sosit la locul accidentului pentru a prelua victimele.

„Circumstanţele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute încă”, conform companiei de transport persoane FlixBus. La bordul autobuzului care se deplasa de la Berlin spre Zurich se aflau 53 de pasageri şi doi şoferi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Flix bus nu-i transnationala car’ să sâmța incomodată di Atlassib in Ioropa?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.