„Traian Băsescu, în declarația de vineri, parcă a citit din platforma PDL”

”Astăzi (vineri, n.r.), la ora 17.30, președintele României, domnul Traian Băsescu, a vrut să aibă o declarație de presă în care să pună în atenția partidelor politice ce consideră dânsul că sunt teme europene importante de dezbătut în această campanie electorală. Și eu și colegii mei am avut o satisfacție deplină pentru că ni se părea că citește din platforma noastră electorală. Prin urmare, noi nu ne prezentăm numai cu o listă de candidați care sunt cei mai buni, dar ne prezentăm și cu o platformă electorală care, iată, președintele Traian Băsescu, vrând-nevrând, confirmă că răspunde în cel mai înalt grad intereselor românilor ca cetățeni europeni și ale României ca stat membru UE.

Începem campania electorală nu întâmplător în acest județ, în Dâmbovița, pentru că eu sunt și primul pe lista de candidați a PDL și așa s-au gândit colegii mei că este bine să începem campania, aici, în Târgoviște, în județul Dâmbovița.

În platforma noastră electorală avem trei obiective strategice: primul este să realizăm o integrare deplină a României în UE (…), suntem stat membru dar încă nu beneficiem de toate avantajele pe care le au alte state membre UE, al doilea obiectiv este de a susține parcursul european al Republicii Moldova, și nu e vorba numai de Republica Moldova, ne interesează și Serbia să fie în UE (…) și al treilea obiectiv strategic este să susținem integrarea mai departe în UE, dezvoltarea integrării în UE, pentru că aceasta corespunde pe deplin intereselor României”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.