Tramvaiul 80 de la Astra Arad, în Capitală

Zilele acestea, a ajuns în Capitală tramvaiul cu nr #80 din contractul cu Astra Arad!, scrie viceprimarul Bucueștilor, Stelian Bujduveanu, pe pagina sa de FB.

În perioada următoare, acesta va intra pe linia 32, completând astfel flota de 12 tramvaie noi pentru acestă linie.
Celelalte 20 de tramvaie Imperio vor fi livrate până la sfârșitul lunii iulie 2024.
Primăria Capitalei are în derulare cu Astra Vagoane un contract în valoare de 840,8 milioane lei fără TVA, pentru achiziția a 100 de tramvaie în lungime de 36 metri. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile și bugetul local.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.