Tragedia de la piscină. Fiul a fost director de bancă

Tragedia de la piscina din Cluj. Toți cei trei membrii ai unei familii dintr-o casă situată într-o pădure din Colonia Sopor au fost găsiți morți în piscină, iar acum au apărut noi detalii.

Aceștia s-au electrocutat pe rând din cauza unei instalații electrice improvizate. Victimele sunt un bărbat de 46 de ani (fiul) si părintii săi.

Fiul, Ovidiu Mureșan, fost director de bancă, era economist, nu era căsătorit și nu avea copii. Majoritatea timpului și-l petrecea alături de părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani, care au murit și ei în acest tragic accident, relatează Stiridecluj.ro. Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112 după ce nu a reușit să ia legătura telefonic cu membrii familiei Mureșan.

Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață, lângă o piscină gonflabilă.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Se pare că fiul era în apă când, un fir s-ar fi rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui, în vârstă de 74 de ani, a sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Tatăl, în vârstă de 76 de ani, martor la aceste scene, a fost ultimul care a încercat să-și scoată familia din apă, însă a murit și el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

16 Comentarii

 1. LICEUL Obligatoriu la TOȚI Românii. Numai Imbecilii NATIVI să NU scape de LICEU.
  BINE făcut va fi Prima TREAPTAa Reachetei DeVoltării României, de când O așteptăĂM Toți, de Secole. Dar LIFTELE Dreacului au BLOCAT Deșteptarea ROMÂNILOR ca să le FURE Teritoriul ȘI OAMENII.
  Jumătate din Teritoriul UNIT de Imperatorul NOSTRU Boierebista au reușit LIFTELEDreacului să NI-L IA, și Oamenii Intorși între LIFTE, Genetic …

 2. trebuiau sa se uite la
  Minority Report/Raport Special este un film SF din 2002, regizat de Steven Spielberg,
  a fost zilele astea pe tembelizor:
  -3 insi pluteau intr-o piscina
  si faceau previziuni
  cum vedeti la rubrica Meteo….

 3. @CONTESTATARUL
  „scola” de fapt TOCESTE bunul simt,
  asta spunea si Creanga,
  cumplit meşteşug de tâmpenie, Doamne fereşte!

 4. ȘcoAla tâmpește doar dacă Dascălii sunt EI Tembeli sau/și Rău Plătiți/Io m-am ocupat cu DeTâmpirea Elevilor Speriați de Dascălii de MaiSus. Eram Și Studinte la PoliTehnică, simultan …
  Am mai scris ODATĂ, mai cu Detalii de Epocă, dar Unii, Speriați ȘI EI de CineȘtieCeBombe, mi-au TĂIAT Comentariul. Inițial. Păcat că NU i-a DUS Mintea să realizeze că NU era NIMIC SubVersiv.
  NU este nimic: Va veni odată BLOGUL MEU, ca Guvernul lui Iohannis … DAR, trebuie cu Alde Scormonitorii IT în GĂOAZELE Virtuale ale OAMENILOR, să fac AȘA Fel să NU mă poată SABOTA, cum au făcut pe 26, 27 MAI 2024.

 5. Tot atat de bine ar fi putut fi si impinsi in apa de catre altcineva.

 6. Trebuia sa aibă Instalatia Electrica Autorizata de un Electrician !

 7. Nu se trag Fire de Curent Electric prin Copaci ! Firele de curent electric se trag numi pe Interiorul Casei cu Prize ! Si Prizele trebuie sa fie cu Portzelan pe Interior sau Bachelita Neagra !

 8. membri
  Nu „membrii” ca nu membria unuia plus membria altuia…

 9. Ca director de banca trebui sa stea in banca lui.
  Parintii au facut de toate, numai sa traga firul rupt din apa, nu l-au tras.
  [F Kalaku MotZ: lingau putinofil slugarnic]

 10. de unde stiti voi ca ce scrie aici e adevarat?

 11. @pentru cei care cometeaza…

  -pai…NU ESTE,
  am si explicat cum a fost inventata povestea,
  au plecat de la filmu ala care a fost pe tembelizator cu 1 seara inainte.

  pa Tom Cruise il curentau in cada de baie nishte paianjeni-drone…..

 12. Firul de Electricitate trebuie sa fie gros de 5 milimetrii si se infashoara pe con de portzelan dupa care se face se incolaceste sharpe pe fir si se merge cu firul electric mai departe ! Se incolaceste firul electric sharpe ca sa nu se rupa firul electric ! Sau se incolacesc firele electrice sub forma de coada de 10 centimetri ! Si se fac legăturile intre firele de curent electric si se izolează cu plastic izolir negru .

 13. „cuarat meșteșug de tâmpenie” nu se referă la școală,în general,ci la modul în care se învăța la ” fabrica de popi” pe care o frecventa Creangă…”ison,oligon,petasti,doua chendime homili”,”…-mi,-ti,-li,-ne,‐ve,-i,-le…”etc…bietul Trăsnea,”bucher de frunte”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.