Trend periculos. Cine te seduce…

Aitana Lopez nu e reală. Nu trăiește în Barcelona, nu iubește sportul. Nu e make-up artit și nici antrenor  de fitness ori speaker  motivațional. Are caracter digital. E robot!

Cont fals, manipulează lumea pe rețelele  sociale. Are 175.ooo de urmăritori.

Aceste caractere false pot fi folosite ca să manipuleze și să influențeze oamenii.

Și Miquela e robot. Se ”mândrește”  cu asta. Are  ”iubit”, se pozează cu el, își expune ”frumoasa” viață virtuală.

Participă și la petreceri, merge în vacanță. Are mulți ”prieteni”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. O fiinta vie are imperfectiuni. Perfectiunile nu exista.
  De altfel nu exista doau obiecte identice in realiate, oricat s-ar stradui un fabricant din cauza imperfectiunii vor fi mereu imperfectiuni, mici si neglijabile dar tot vor exista unele.
  Daca exista este fictiva si este vine „documentat” ca atare de la producatorii sai grafici.

 2. Luați videoiu’ lu’ „ai tana, n-ai tana” dă pă pagină, că enervați cititorii!

 3. Venereaza bots, e bine. Sint margelele care se dadeau indienilor…

 4. Venereaza bots, e bine. Sint margelele care se dadeau din corabie indienilor de catre rasistii albi…

 5. la articolul „Cîțu? La câtă imunitate avea… ”
  aflat intamplator pe pagina asta
  e o poza,am vazut si altele:
  -doamnele vacciniste-capitan,maior,colonele-
  nu aveau ciorapi,
  WOW!

 6. Nu exista trenduri decat in capul unor neromani, iar „fiinte artificiale” in mintea celor care canta slagarul: „Ona-ni, ona-na”. Cautati stiri, nu boli mintale !

 7. Ce vor evreii in Ucraina si Gaza?
  Raspunsul a fost dat de Netanyahu primul ministru evreu :
  „Vrem sa implinim profetia lui Isaia!”
  Care este aceasta ?
  Raspunsul îl gasim la intrebarea adresata aceluiasi Netanyahu prin anii 90, de un rabin la New York(rabinul Menachem Mendel Schneerson 1902 – 1994, cunoscut si ca Lubavitcher Rebbe. N-a fost niciodata in Israel, veneau sefii Israelului la el: Menachem Begin, Ariel Sharon, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, Moshe Katzav, Benjamin Netanyahu) :
  „Faceti ceva pentru venirea lui mesia!”
  Netanyahu umil si spasit cu capul plecat zice : „noi facem, noi facem”!
  La care rabinul raspunde : „se pare ca nu faceti indeajuns”!
  Asa ca iudeomasonii globalisti satanisti pentru ca nu recunosc ca Mesia a venit acum 2000 de ani prin Iisus Hristos-Calea, Adevarul si Viata, s-au pus pe treaba si au facut : razboaie, revolutii colorate, „primaveri” arabe, euromaidane, invazia migrantilor arabi, negri, asiatici catre Europa, „crize” financiare, medicale, climatice, sociale, militare, au acaparat resursele energie, alimente, farma, media si iata rezultatul, care, se pare ca tot nu e deajuns pentru ca, ce sa vezi, Bunul Dumnezeu le stă impotrivă „alesilor”, si le incurca planurile diabolice de inrobire a lumii, de transformare a lumii intr-un lagar digital, invatati fiind de tatal lor satana-tatal minciunii!
  Dar omul „civilizat” de „valori” ue nu constientizeză pericolul reprezentat de iudeomasonii globalisti satanisti si cad in plasa lor, fac jocul lor, acceptand „valorile” lor ue, occidentale, zise „civilizate”: pacatul, viciul, faradelegea, pervertirea sensului vietii ca norme de viata, ca politica de stat!
  Asadar, omul sa nu mai le de-a putere prin folosirea minciunii cardului bancar,sa-l arunce la gunoi si sa foloseasca numai banii numerar!
  Sa ceara imperativ, sa militeze, pentru revenirea la moneda fizica din aur pentru a fi oameni liberi si nu animale asa cum ne considera evreii!
  Trezeste-te!Ridica-te!

 8. La cat de multe prostii si minciuni am vazut in ultimii ani nu mai cred nici minciuna si nici adevarul.

 9. frumusetea vine din interior si, in mare masura, din inteligenta. imposibil sa nu te indragostesti de un om inteligent…cand spun inteligent NU spun „erudit”. vorbesc de inteligenta. vorbesc despre simplitate si inteligenta. despre acea inteligenta care vine la pachet cu SPIRITUL, cu bunatatea, cu STRALUCIREA. am intalnit oameni fabulosi si multumesc pentru asta.

 10. @Fără alogeni în funcții publice !!!
  -diversii neo-protestanti urmaresc acelasi lucru-sa provoace Apocalipsa
  cand ii auzi te ia capu,
  numai de Apocalipsa pomenesc;
  neo-protestantii sint dealtfel cu „credintza iudeo-creshtina”
  Doamne iarta!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.