Trenul care ne duce de la Bucureşti la Istanbul. Cât costă

Trenul internaţional „România” va asigura zilnic, în perioada 14 iunie – 14 octombrie 2024, legătura directă între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur. 

Biletele pentru aceste destinaţii au fost deja puse în vânzare, informează marţi CFR Călători.

Astfel, călătorii care doresc să ajungă cu trenul la Varna vor plăti 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulaţie fiind următorul: plecare din Bucureşti Nord la ora 10:47 şi sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 17:17.

Pentru destinaţia Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din Bucureşti Nord la 10:47 şi sosire la 20:21, iar retur plecare la ora 7:00 şi sosire la 17:17.

Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, pasagerul va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cuşetă cu 4 locuri. Trenul internaţional „România” va pleca spre această destinaţie la 10:47 din Gara de Nord şi va ajunge la 6:34. La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în Bucureşti la 17:17.

„Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipaţie a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internaţional este de 90 de zile. Pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier. Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziţionate de la casele de bilete din staţii şi agenţii cu vânzare în trafic internaţional”, spun reprezentanţii companiei, într-un comunicat transmis marţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8515 Articole
Author

8 Comentarii

 1. Cică pasagerii unui avion aterizat în Franța și decolat din Romania au fost controlați la sânge! De parcă francezii nu știu că românii sunt tigoina! Mai trebuie să treacă 1.000 de ani până când vesticii vor avea încredere în români!

 2. Oferte pe banda rulanta! Chiar nu vedeți și nu înțelegeți că trebuie golită tara „proștilor”?! Totul pentru îmbogățire, „fraierilor”, plecați din Romania! P.s. sa vedeți ce de voturi vor aduna din aceste trasee turistice de 24 ore cu opriri în zone fixe!

 3. Jigodiile spune:
  02 apr. 2024 la 14:38
  Cred ca ar fi fost corect sa spuneti ,va mai trebuii sa treaca 1.000 de ani pana cind vesticii, sa isi recapete increderea in romani.Afirm asta pt. ca pana in 1989 vestul avea incredere in romani,erau iubiti si apreciati ,cei care ramaneau in vest ,erau bine primiti si li se oferea conditii optime. Schimbarea impresiei despre romani sa produs atunci cind destul de multi cetateni cu acte doveditoare ca sint romani, ajunsi in tarile din vest, s-au comportat necivilizat, facind tot felul de probleme,incepind cu furturi,jafuri,crime,prostitutie,spargeri de locuinte,in tarile unde ajunsesera ei.

 4. @Postakel,

  DFE CE NU LE zici pe Nume siublicu EUFEMISME?
  ASTA se si vrea, la Deruta …
  Iar Faza cu „Tiganii lui Hagi”, de prin 1994, NU se potriveste, NICI cu Mana IN Afirmatia ta, cu SCARBA Occidentului BineVoitor NOUA, Romanilor, pana la CE au facut LALIBER UNII dintre Indieinii DIN Romania, NU POT a STI IO, un Simplu Cetatean ROMAN in Care PROCENT dintre Indieni…

  Ca la DANSII SE TACE si NU se precizeaza Etnia, de catre SFIOSII din Organe, care „LE STIE” EXACT pe Toate Alea. Care „LE STIE, da’ ” din FRICA de UE sau din CoLaborare JEGOASA MORAL cu Indiinii INTERLOPI, LE TACE”

  INCA NU se dezLantuisera UNII dintre Indienii din Romania LA RELE in Vest …
  PROGRAMATE ….
  ASACA, CE Mmotiv ar fi avut in FAZA cu „Tiganii lui Hagi” sa isi fi pierdut DEJA DEJA InCrederea?
  SI cu D=Simona CE au avut?
  Si cu SABOTAREA Echipei de Fotbaal NATIONALE a Romaniei, in 2008, cand CINEStieCe i-au amintit lui „SATANA” Pitzurca, ala de NU iertase NIMIC pana atunci?
  CU Dume d’astea, de ale lu’ Matale POATE ca astupi alte PLANURI cu Romania, fie constient fie Invers …
  MateleSTII!
  Decide-te!

  Si-au fost PIERDUTA InCREDEREA, daca si cand vor fi fost AVUT-o veodata, inca de la Ideea lui JAVRA de Mitterand de de a SPARGE Romania, la Lovilutia din 1989 …
  NOROC cu Gorbaciov, ca MIZERIA Asta NU a mai inghitit-, POSIBIL la Sfatul lui Sevardnadze …

 5. Mai.au.de.jefuit.sa.vezi.respect.dupa
  Direct.la.spalat.wc.cur.de.mosi și.babe.atunci.respect

 6. Varna,
  nume romantic:
  Se presupune că numele actual provine de la un termen din bulgara veche care înseamnă „ciori“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.