Trenul Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat

cfr-tren-sine

Traficul feroviar este întrerupt vineri dimineaţa între Zavestreni-Vadu Lat, unde locomotiva trenului R 9304 Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat, afectând firul II de circulaţie, iar mai multe trenuri de călători staţionează în gările adiacente până la redeschiderea circulaţiei, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate – CFR SA.

„CFR SA informează că traficul feroviar este întrerupt între Zavestreni-Vadu Lat, unde în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 05:40, la ieşirea din staţia Zavestreni, locomotiva trenului 9304 (CFR Călători) a deraiat de o osie, peste macazul 5/7, afectând firul II de circulaţie (fir I închis permanent pentru lucrări). La faţa locului se deplasează personalul de specialitate CFR pentru verificare şi stabilirea operaţiunilor de intervenţie necesare repunerii pe şină a locomotivei”, precizează CFR SA.

Potrivit sursei citate, sunt afectate mai multe trenuri de călători, care staţionează în gările adiacente până la redeschiderea circulaţiei, respectiv 72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614.

Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele producerii deraierii.

CFR SA transmite că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp, în zona respectivă, în condiţii de siguranţă.

Potrivit unei informări transmise de CFR Călători, călătorii sunt în afara oricărui pericol şi vor fi preluaţi până la destinaţii cu automotoare îndrumate din staţia Bucureşti de către CFR Călători.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Linia București- Craiova-Timișoara e VARZĂ de multă vreme, buey !
  Locomotive care se defectează în câmp, buey ! Întârzieri cu orele, buey ! Vagonul se zgâlțâie ca la cutremur, buey, acu’ Zici că sare de pe șine, buey !
  Că nu sunt bani, buey !
  Decât pentru plimbările Dulapului și pentru MARII PRIETENI ai României, Urcacii, buey !
  Că apară EUROPA CIVILIZATĂ, buey !
  Bine că n-a fost mai rău.
  măRog…🤮

 2. la Rosiori a inceput revolutia,cum a deraiat?

 3. Pe timpul lui Ceausescu cand deraia un tren ministrul era dat afara iar cei vinovati direct intrau in puscarie. Autoritatea statului exista cu adevarat. Acum este tara lui Papaura Voda.

 4. La halul mizerabil in care a ajuns toata structura cailor ferate romane dupa 1989, eu ma mir ca nu ne-am confruntat cu accidente mult mai tragice, soldate cu sute de victime strivite in trenurile deraiate, sau arse in trenurile incendiate.
  Probabil ca tot secretul evitarii acestor evenimente, consta in vitez hipersonica de 40 km/h cu care se circula pe liniile noastre ferate……[Rumburak]

 5. Si se mai vrea ca România să fie primită în spațiul Schengen….România e varză la toate capitolele,cu o singură excepție, clasa politică.Ăștia demult s-au integrat cu lefurile,bonusurile si tot tacâmul ce ține de UE,restul mu…..E…

 6. „OARE DE CE A DERAIAT? DIN POZĂ NU SE VEDE CĂ „LIBERII” AR FI ȘURUBĂRIT VREO ȘINĂ PENTRU FIER VECHI! DAȚI CFR-UL LA O FIRMĂ CHINEZEASCĂ-AI NOȘTRI VREAU DOAR SALARII ȘI DREPTUR–MUNCĂ-DUPĂ REGULA –MERGE ȘI-AȘA -ȘI …SUNTEM PREA PUȚINI …IAR SINISTRUL NE-A LĂSAT PREA MULTE CĂI FERATE -LA CE SĂ LE FOSIM – LA TRENURI DE „CĂLĂTOR”?

 7. CFR este oglinda mizeriei noastre, de fiecare zi ,in care traiesc romanii ; este o rusine nationala! La fel si cu infinita minciuna cu autostrazile ; se fac , se tot fac si nu se mai termina , in schimb curg studiile de fezabilitate! Traim intr-o vesnica minciuna si inselatorie, in promisiuni vesnic neonorate ! Nu exista vinovati care sa raspunda ! Asta este! Ne meritam soarta, pentru prostia si toleranta noastra!

 8. scolile se termina de acasa, cand dotorii sunt pe toate drumurile, cand ultimii profesionisti au salarii minime iar pupincuristii de partid aduna de prin CA uri zeci de mii de euro, la ce sperati voi popor votant?
  Banii au fost dar s-au sifonat prin firmele LOR, acum ii gasiti prin insule exotice, nu pe liniile CF.
  Sa ne frereasca Dumnezeu dar nu este departe o catastrofa feroviara!

 9. Nu ne culpabiliza,nu e mizeria noastră, ci a clasei politice postdecembriste.Ei au fost la butoane tot timpul si au făcut din România o epavă.Da, ne meritam soarta că nu am ieșit cu parul pentru a gonii astfel de paraziți !

 10. De parca ar mai functiona vreo institutie sau autoritate publica in tara asta…democratia cocalarilor alesi a distrus tot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.