Triplă crimă în familia unui comentator BBC: Autorul a folosit o arbaletă

Poliţia britanică a lansat o operaţiune de amploare pentru capturarea autorului unei triple crime căreia i-au căzut victime soţia şi două fiice ale unui comentator BBC de curse de cai, bănuindu-se că în atac a fost utilizată o arbaletă.

Cele trei victime, cu vârste de 25, 28 şi 61 de ani, au fost ucise în casa pe care John Hunt, comentator de curse de cai la postul BBC, şi soţia sa Carol o aveau la Bushey, la aproximativ 35 de kilometri nord-vest de Londra.

Poliţiştii au descoperit marţi seara victimele, care prezentau răni grave. Cele trei femei au murit la scurt timp, la locul atacului.

Suspectul urmărit de poliţie este Kyle Clifford, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Poliţia i-a cerut să se predea şi i-a recomandat populaţiei să nu se apropie de suspect.

Jon Simpson, reprezentant al poliţiei, a calificat incidentul drept ”îngrozitor” şi le-a declarat reporterilor că se crede că în atac au fost utilizate o arbaletă şi alte arme. ”Obiectivul nostru împărtăşit de toţi astăzi este de a proteja siguranţa publică şi de a-l localiza pe Kyle Clifford, care este urmărit în legătură cu uciderea a trei femei în ceea ce se crede că a fost un incident ţintit”, a spus Simpson.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Jaswant Singh Chail a fost încurajat de un chatbot AI să pătrundă în Castelul Windsor în ziua de Crăciun 2021 cu o arbaletă încărcată pentru a o ucide pe regretata Regină. Întrebarea care se pune este de ce suspectul de astăzi, Kyle Clifford, seamănă cu Zelenski incognito în Kvartal Hertfordshire-London?

  2. Nu m-aș mira să fie o arbaletă că la cât de conservatori și conservanți sunt englezii cred că mai funcționează și alea vechi. Ferească Dumnezeu, plină lumea de furioși și mafioți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.