Trump evită executarea judiciară a averii sale

Fostul preşedinte american Donald Trump a depus luni o garanţie de 175 milioane de dolari pentru a evita executări judiciare pe averea sa, după ce a fost condamnat la o amendă de 454 milioane de dolari pentru fraude financiare, transmite AFP pe baza unui document judiciar făcut public.

Trump, care candidează pentru un nou mandat, avea termen până joi să depună această garanţie acoperită de o companie de asigurări şi care echivalează cu o cauţiune în procesul civil în care a făcut recurs.

O curte de apel din New York a diminuat acum o săptămână presiunea financiară asupra miliardarului republican, reducând cauţiunea la 175 milioane.

‘Respect profund decizia curţii de apel şi voi depune 175 milioane de dolari (…) foarte rapid, în cele zece zile’, a reacţionat el atunci.

Donald Trump fusese condamnat, împreună cu fiii săi Eric şi Don Jr., la mijlocul lui februarie la o amendă de 454 milioane de dolari pentru fraude financiare în cadrul imperiului lor imobiliar Trump Organization.

Ei erau acuzaţi de supraevaluarea considerabilă a unor active pentru a obţine credite şi scutiri de impozite.

Donald Trump urmează să fie judecat începând din 15 aprilie în procesul penal în care este acuzat de efectuarea unor manevre contabile în conturile Trump Organization pentru a masca o plată de 130.000 de euro pe care i-ar fi oferit-o, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, unei foste actriţe de filme pentru adulţi pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii pe care ei ar fi avut-o în 2006.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. WEF contra unui miliardar, pentru distrugerea Americii care le stă în drumul spre guvernanța mondială de tip chinez pe care Europa e pe cale să o înfăptuiască cu sărăcie, foame și duba morții cu tot.1984 e pe drum într-o variantă de coșmar.Pentru România nu e o problemă, oricum nu mai are nimic al ei și nici nu se mai poate apăra.Liderii sunt trădători, peonii anesteziați.

 2. ÎNTREB :EXISTĂ UNDEVA UN „CURS-ÎN FACULTĂȚILE DE DREPT CU TITLUL:=JUSTIȚIA ÎN PERIOADELE PREELECTORALE= ?”

 3. Prin astfel de acțiuni Trump își mărește baza electorală. Cred că sistemul din umbră american își dorește schimbarea conducerii SUA. Îmi aduc aminte de momentul Băsescu- Stolojan… lacrimile lui Băse, emoționarea electoratului… și ne-am ales 10 ani cu individul susținut de sistemul subteran.

 4. Păi și eu pot pretinde că bojdeuca mea de chirpici (2 camere in Ciorogârla) face 1 milion de coco.
  E problema mea dacă o bancă e de acord și îmi dă un împrumut ? măR😜g
  ●{StatMajoriZdu’}●

 5. Fake democracy face ce stie. Foloseste un sistem juridic profund sorosizat sa bage la puscarie opozantii politici (sunt deeja fosti consilieri ai lui Trump la puscarie) sau sa dea anenzi colosale pe care nici macar un miliardar ca Trump nu le poate plati. Desigur de vina e Putin!

 6. C-o mana am dat 150 de milioane
  si cu alta am luat 4 000 de milioane (4 miliarde) de pe BURSA americana!

  PS: La minea me-a de clown orange va fac de nu va vedeti !
  Merci acelui geniu necunoscut iudeo-mioritic care mi-a prezis continutul caror dossare sa-l ascund lasand FBI-ului
  care-a jurat corect SI SEMNAT in grup ca „LAPTOPUL din IAD” e o iluzie REPUBLICANA si BIDEN e staretz crestin la manastire de taici !

  Romanisilor de langa unguri …ci tarisoara voastra am o gaina de despanat cand ajun imparat !
  VAI-DE-VOI cei care ma huliti acum … nu va iert si nu va crutz … dar nici n.o sa va fac rau din cauza
  UNICULUI (prophetului) … o sa-i doar las pe UNGURI sa va … toace !

  AMEN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.