Trump l-a refuzat pe Zelenski

Trump l-a refuzat pe Zelenski. Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky l-a invitat duminică pe fostul președinte Donald Trump în Ucraina pentru a vedea singur amploarea războiului, dar Trump a refuzat scrie Newsmax.

„Am un mare respect pentru președintele Zelensky, dar cred că ar fi nepotrivit să merg în Ucraina în acest moment”, a scris Trump într-o declarație care răspunde invitației lui Zelensky făcută la postul NBC „Meet the Press”. „Administrația Biden are de-a face în prezent cu el și nu aș dori să creez un conflict de interese”.

Invitația lui Zelensky a fost o contracarare a pretenției de lungă durată a lui Trump că ar putea rezolva războiul Rusiei din Ucraina în „24 de ore”. Zelenskyy a spus că va avea nevoie doar de „24 de minute” pentru a-i demonstra lui Trump că nu este posibil.

„Fostul președinte Trump a spus că, în aproximativ 24 de ore, poate să se descurce și să termine războiul”, a spus Zelenskyy pentru NBC. „Pentru mine, ce pot să spun? Așa că și el este foarte binevenit. Președintele Biden a fost aici și el – cred că a înțeles câteva detalii pe care le poți înțelege doar fiind aici.

„Așa că îl invit pe președintele Trump. Dacă poate veni aici, voi avea nevoie de 24 de minute – da, 24 de minute; nu mai mult. Da. Nu mai mult. Douăzeci și patru de minute pentru a-i explica președintelui Trump că nu poate gestiona acest război”.

Diplomația cu Vladimir Putin este imposibilă, în ciuda pretenției contrare a lui Trump, a continuat Zelensky.
„Nu poate aduce pacea din cauza lui Putin”, a spus el. „Dacă, dar întotdeauna există un „dacă”, dacă el nu încearcă și dacă nu este pregătit să ne dea teritoriul pentru acest om groaznic, pentru Putin, dacă nu ești gata să-l dai, dacă nu ești gata să dai. independența noastră.

— Nu se poate descurca.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

20 de Comentarii

 1. Slava Ucraina! Trump face spectacol ca si simion la noi sau sosoaca, pe banii put lerului

 2. Șî io am un mari rișpiekt pintru mascariciu’ criminal jîd Jale’n’sky, așe cî mî chi$$ pi iel!

 3. Dacă recunoști că nici americanii nu pot să te scoată din rahat, de ce puii mei i-ai scărpinat pe ruși la c0a!e ??? Praf tragi, praf ești !

 4. AI FĂCUT PRAF O ȚARĂ! ACOLO TRĂIAU MILIOANE DE OAMENI! TE-AI GĂSIT TU MAI DEȘTEPT ,ORI DACĂ NU RECUNOAȘTE – CĂ- TE-AU PRELUCRAT CÂȚI AU MURIT? CÂTE FAMILII AI DISTRUS =-=- SINUCIDE-TE –

 5. Fie cu presedinte republican fie cu democrat SUA vrea sa distruga Rusia…unul cu zaharelul altul cu forta. Doar sa nu fie razboi pe teritoriul american unde SUA ii tine pe toti priponiti fie cu sanctiuni economice, fie cu Mafia, fie cu amenintarea cu Bombardarea….Pace in Ucraina nu se poate decat respectand cerintele Rusiei, si asa e moral, pentruca Rusia nu vrea sa fure, Rusia vrea sa pazeasca ce are….Cerintele Rusiei sunt firesti, retragerea NATO, dezarmarea si denazificarea Ucrainei pentru a impiedica extinderea NATO, pentru a scadea obraznicia SUA…
  care te bombardeaza inclusiv nuclear ca sa nu incapi pe mana comunistilor, dupa principiul…Mai bine gazat si mort decat comunist…

 6. Cică n-are bani de tren , dar îi dă Ciolacu . La anul v-a prevăzut în bugetul de pensii cu 50 mil. euroi/lună . D-aia sunt mulți p-aci care abia așteaptă să vă cânte Prohodul , popa de la Finanțe.

 7. Dementa e maxima ! Poate nu stiati, dar in Franta (bineinteles, si datorita conflictului din Gaza) au aparut in anumite localitati pe unele cladiri tag-uri facute cu sablonul, cu vopsea albastra, cu „steaua lui David” … s-au facut cercetari asupra „artistilor stradali” si cum s-a ajuns la concluzia ca e vorba de un cuplu de moldoveni din „Rep. Moldova” (!!! … pun ghilimele deoarece e vorba de fapt doar de vreo doua sau trei judete ALE ROMANIEI !) care au declarat ca au fost platiti de rusi pentru respectivele tag-uri !! (acuma, ce veni vorba, nu vad de ce „steaua lui David” desenata pe cladiri, nu injurii si indemnuri la violenta, ar fi un „act antisemit” ?!)

 8. Ce sa caute Trump în Urcaca ?
  Orice American cu mansarda întreagă știe ca Urcaca e o pușculiță a Partidului DemonRat (în general) și a Famigliei Big Guy 10% (în particular).
  De unde Hunter a extras milionul de coco pentru CONSULTANȚĂ de la Burisma lu’ Kolomoisky, PATRONUL & REGIZORUL 🥳ului PIANizD.
  De Sam Bancherul Prăjit, ăla cu crypto, ce se mai aude, măRog…😜

 9. BUNĂ!
  CORECT! Ce sa discute Trump cu asasinul poporului ucrainian?
  Zelenski trebuie sa lase locul unei persoane care chiar vrea sa oprească
  moartea si distrugerile !
  Zelenski nu pleacă , dar trebuie ca americanii sa-i spună ca mandatul lui s-a terminat. GATA!

 10. Trump a rezolvat viitorul razboiului.
  Ucrainienii se bazeaza pe avioane.
  Care avioane vir fi doborate de rusi cu rachete . Peste 1 an se termina.
  Rusii au racheta aia mare si groasa care topeste jumate de glob cu sinagoga din Newyork cu tot.
  Cu ce ne-am ales.Romania in Faliment si dujmani cu rusii pe veci.

 11. Sunt citiva care nu stiu ce inseamna drogat.Ii invit sa citeasca primul comentariu,cel al lui „carmen”.

 12. O noua CLONA monstruos ANTIEVREIASCA si ANTIUCRAINEANA a fost fabricata de Grupul Operativ seku dislocat pe forum, andrei ionesco, geamanul lu Armand…Cum a putut CD M sa vare in titlu UN REFUZ, MOTIVAT PERFECT de CAMPANIA ELECTORALA? Sa preia si sa vare in mod NECRITIC DIVERSIUNEA ORDINARA a Newsmax care a vrut sa-i aplice o noua lovitura EROULUI POPORULUI UCRAINEAN, POPOR MACELARIT FARA MILA de URSS-Rasputin, NEINTRERUPT DE VREUN ARMISTITIU UMANITAR, de aproape DOI ANI!!!

 13. Aveti dreptate, Steaua lui David nu este prin EA insasi un act antisémit.Problema este ca EA a fost desenata pe anumite cladiri unde stau evrei, ça semn pentru altii unde pot ataca.Se mai fac cercetri ça nu este sigur ça sint rusii.

 14. Mon cher Biden ,Trump nu musca momeli stupide ! L-ai pus pe zelski sa-l invite la Kiyv ,sa vada alegatorul american ca si Trump duce aceeasi politica de ajutorare a nazistilor,ca sa scada in sondaje ?
  Trump presedinte, are parghii impreuna cu europenii sa-l indparteze pe clown de la putere si sa opreasca razboiul asa cum a promis ! Orice presedinte american impreuna cu subordonatii europeni ,poate s-o faca,de fapt daca ar vrea !

 15. Cam simpluț la judecată domnul Zelensky. Nu-l duce capul că acum America e Biden și poți să faci afirmații in partid și de campanie, dar nu știrbești prin vizite autoritatea președintelui. Zelensky probabil tot mai răsuflat și costisitor pentru Occident și contestat intern caută personalități lângă care în poze să-și etaleze tricourile și să distragă atenția de la dimensiunea frunți cu mărimea bicepșilor.

 16. Trump e ca ala care are gura mare, ii sparge pe toti in bataie. Dar cand este sa fie fata in fata cu cineva mai calculat,o da pe fuga. Si nu doar Trump.Sunt si la noi Simioni aurati cu tupeu de borfasi.

 17. (editat)Trump a simtit ca AGITATORII SOVIETICI legendati in SUA si care l-au impiedicat sa obtina al doilea mandat, consecutiv, pot fi incolonati la propria campanie electorala!!! (editat), in SUA traditia geopolilitica e UNITARA indiferent de legendarea ILEGALILOR, vezi ILEGALUL Barack Osama care s-a dat „pacifist” si a trimis noi trupe in Afganistan!!! REFUZ in sensul DUPLICITAR al Newsmax ar fi fost daca Trump NU-I RASPUNDEA EROULUI UCRAINEAN Zelenski sau ii raspundea in termeni critici!!!

 18. Turismul pe la înalte porți cu miloaga ale actorasului numit de stăpâni ma face sa cred ca rolul asumat este mult peste talentul lui. Sa omori ruși in Donbas și pe urma sa spui ca războiul se va termina când vei recapătă același Donbas este o figura de stil demnă de un actor dar nu de un șef de stat. Cât privește invitația, sa dai lecții unui om ca Trump (24 minute) este un gest pe care și la permis după ce a zburdat in aplauze in marile sali ale adunărilor legislative din lume, inclusiv la GNU.

 19. Indifeent cine ar fi la conducerea Rusiei, nu va incheia pace cu neica nimeni, numit Zelenski.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.