Tudose amplifică scandalul: „Geoană e mincinos”

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că Mircea Geoană nu a primit niciun fel de propunere din partea PSD pentru a candida la alegerile prezidențiale ca independent susținut de PSD.

Mihai Tudose a declarat că dezvăluirile lui Mircea Geoană despre o astfel de discuție sunt o minciună.

„Minte prin omisiune”, a spus Tudose.

Anterior, premierul Marcel Ciolacu a declarat că ”niciodată” PSD şi nici el, ca lider de partid, nu vor propune susţinerea unui candidat independent din partea social-democraţilor pentru funcţia de preşedinte al României.

Şeful Executivului a răspuns astfel întrebat despre o afirmaţie făcută de Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, potrivit căreia lideri social-democraţi, între care şi Ciolacu, i-au făcut o vizită în cadrul căreia i-ar fi propus să candideze independent cu susţinerea PSD la alegerile prezidenţiale.

Ciolacu îl ironizează pe Geoană: După, am sunat-o pe doamna Şoşoacă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. Poate că au făcut mișto de prostănac! Incredibil, ce poreclă reală i-a pus Iliescu acestui individ care în timp, chiar dovedește că e perfecta porecla! Toți laolaltă sunt niste mincinoși și escroci, nu și și nu poți face diferența între ei pentru aceste manifestări cretine.

 2. Prostănacul se bagă în seamă precum pițipoancele care mai fac câte o schemă ca să le bage televiziunile în seamă şi să-şi crească ratingul.
  Stai liniştit în umbra lui Stoltenberg şi continuați-vă activitatea de agenți de vânzări pentru fabricanții şi speculanții occidentali de arme, că în rest s-a lămurit lumea cât creier aveți. Amândoi!

 3. Cu siguranta Geoana a gresit cind a devoalat public o invitatie care probabil i s-o fi facut asa la o cafea, dar in particular !
  Asta era doar intre ei.
  Nu trebuia facuta public, cu atit mai mult cu cit nu o poate dovedi ( exceptind cazul cind o fi facut inregistrari, mai stii ?)
  Pe de alta parte, ca om politic afirmat si recunoscut pe plan international, multi dintre cei ce sar ca arsi, nu se pot ridica nici pina la nivelul gleznei lui Geoana !
  Oricum asteptam alegerile.
  Vrem sa schimbam macazul.
  Romania nu merge in directie buna !

 4. Geoana se comporta ca o femeie sedusa si abandonata in cursa pentru presedinte.Mai bine ar candida o femeie adevarata.

 5. Să-şi ia lumină de la Sorin Ovidiu Vintu că îi prinde bine în alegeri.

 6. Mircea Geoană nu este mincinos! Este prostanac! De ce jigniti mincinosii? Vreti sa-i suparati pe revolutionarii Ciolacu si Tudose?

 7. Ce urmeaza sa se intample in Romania din 2025 ? Fii Rea si Geoana sunt disperati sa se aleaga. Vor sa fie ultimii in acele functii in istoria apocalipsei ?

 8. O interesantă noutate aruncată în mase! Aruncată pentru a fi discutată. N-are importantă cum va fi discutată în Țara. Este important,că fiind realizată cum e expusă, poate fi înghițită,pe undeva cu revolta si indignare, iar în alte locuri tacit..
  -Ei, dacă așa doresc la Briusseli, ce putem face noi, vor discuta prin pivnițe românii- continuînd a lua micii și berea(palinca, țuica dupa plac)..
  Ce va fi mai departe nu mai are importantă..Cu oponenții se vor face discuții pe la Bruxelles sau chiar în camera Reprezentanților!!.A luat vreo cafea generalul la niște vorbe, cu cineva,unde trebuie și iată rezultatul.Românii sunt oameni înțelegători..
  Hai la posmagi măi, posmagi inMUEți…

 9. Un singur sfat pentru Geoana: nu te baga in gasca de borfasi alde Tudose si covrigarul de Buzatu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.