Turcanu: a gafat sau s-a grăbit?

A gafat sau s-a grăbit? Ministrul Culturii, Raluca Turcan a afirmat vineri, la Palatul Victoria, despre Florin Cîţu, că este ”fostul său coleg, pentru că s-a retras din grupul parlamentar PNL din Senat”.

Despre ancheta DNA în care Cîţu este cercetat pentru achiziţia de vaccinuri din pandemie, Turcan a spus că priveşte situaţia domniei sale cum priveşte situaţia oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia, iar justiţia este independentă şi îşi urmează calea.

 ”La fel tratez şi situaţia colegului, fostului meu coleg, că s-a retras din grupul senatorial, dar am fost colegi în Guvern, la fel privesc şi situaţia domniei sale cum privesc şi situaţia oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia”, a mai spus Turcan.

Contactat de știri pe surse, Florin Cîțu a negat că ar fi demisionat. Acesta spune că nu are de ce să demisioneze.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. „care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia”

  -cica e jurista…..”justitia” e doar in sala de judecata
  la parchet e doar anticamera….e o shezătoare unde stai si depeni,
  e ca asteptarea la dentis!

  e jurista
  dar sa nu cada de pe…trottineta,
  ca coana mitza.

 2. As vrea sa aud părerea lui Rolex?…” Pârțu președinte!”…așa urla (editat) în ședința partidului comunist liberal!…

 3. Duamna Țurcan nu greșește niciodată! Ea decât stă prost cu memoria…Poate-și face un medic pomană cu dânsa și-i prescrie niște BiloMag…

 4. Dacă euglena verde ar avea creier ar fi găsită in manualul de biologie cu numele de Raluca Turcan ..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.