S-a întâmplat fix ca în cazul Dincă de la Caracal!

Cetăţeanul turc reţinut în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, a fost arestat pentru 30 de zile. El ar fi recunoscut că a ucis-o pe femeie.

Potrivit Observatornews, ro, anchetatorii au stabilit că femeia a fost omorâtă de cetăţeanul turc în casa lui din Rahova, în urmă cu mai bine de o lună.  Cazul aminteşte de ororile de la Caracal: curtea individului era plină de gunoaie.

Locul seamănă izbitor cu scena groazei de Caracal, unde le-a ucis Dincă pe Alexandra şi Luiza. Dincolo de zidurile înalte de beton, erau înghesuite sute de obiecte vechi, resturi, gunoaie, până şi două butoaie.  Anchetatorii spun că individul ar fi ţinut cadavrul într-un garaj, unde l-a tranşat şi l-a băgat în saci de plastic. Apoi l-a aruncat pe câmp la zeci de kilometri distanţă, în comuna Ulieşti din Dâmboviţa pe marginea autostrăzii Bucureşti Piteşti.

Decizia Tribunalului Dâmboviţa

„Soluţia pe scurt: (…) admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (…), dispune arestarea preventivă a inculpatului C.A., aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.04.2024 şi până la data de 12.05.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 230 alin. 1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpatului, mandatul de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse”, se arată în decizia instanţei.

Totodată, Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea formulată de către inculpat, prin mandatarii avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Cadavrul a fost descoperit vinerea trecută. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, a fost nevoie de expertiză genetică.

Cetăţean turc reţinut în cazul cadavrului găsit pe câmp

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

20 de Comentarii

 1. Strainii isi fac de cap in tara noastra ocupata si subminata de alogenii paraziti…si noi dormim…
  Trezeste-te !

 2. cele mai grele blesteme sa cada pe capul politrucilor , al securistilor si al militarilor tradatori, al tuturor celor care au lasat tara la discretia strainilor !!!!

 3. Ungurul Viktor Orban face isi face tara atractiva pentru proprii cetateni si da peste nas asa ziselor elite de Bruxelles, slugile
  PNL si PSD vor sa dea drumul la milioane de straini din afara Europei, care deja si-au inceput „asaltul” impotriva populatiei locale.

 4. Guvernul ar trebui demult sa recunoasca prostitutia ca activitate prin lege. Tinerele care vor sa practice asa ceva, sa aibe un salariu, o pensie, un sindicat al lor. Sa fie un registru al lor si asa sa se stie care a disparut si in ce conditii. Atunci strainii care apeleaza sunt stiuti si in evidenta.

 5. „curtea individului era plină de gunoaie.”
  -discriminare in genul „pradatorului secsual” prezentat in manualele de psihologie politista
  cica ala are pantalonii plini de sperma uscata!

 6. Traficul de carne vie pentru placeri carnale, cel de organe si de droguri aduc cele mai mari venituri serviciilor secrete in frunte cu SRI. Din aceste activitati satanice criminale serviciile castiga cel putin 6-10 miliarde dolari anual, bani care intra in buzunarele sefilor si sefutilor din serviciile de informatii. O parte din ei fiind acum folositi la sustinerea financiara a clicii satanice khazare de la Kiev. Bineinteles c-o parte ajung si-n conturile negre ale CIA, Mossad si MI6.

 7. Credeti ca bat campii? Traficul de carne vie, de organe pentru transplant si droguri nu ar fi posibil fara implicare celor 120.000 de securisti ce activeaza in cele 7 servicii secrete, ale sutelor de mii de angajati ai MAI din tara nostra. La o asemenea densitate de oameni ai legii care ar apara cu adevarat viata cetatenilor platitiori de taxe aceste activitati criminale si satanice ar fi complet eradicate.

 8. E foarte posibil ca femeia sa fi murit in timpul unor violuri in grup, contra cost oferite de criminalul in cauza. Daca procurorul de caz se axeaza doar pe teoria pradatorului sexual singuratic inseamna ca ceva pute rau de tot in acest caz?

 9. un naiv crede ca fetele de la Caracal au fost arse…
  Este infiorator sa traiesti intr-o tara profund corupta.

 10. Exact aceste asemenari le-am observat si eu in comentariul meu de ieri.
  Inca o problema: nu este bine ca se dau amanunte despre modul in care criminalul a fost identificat si ce greseli a facut.
  Astea sunt niste lectii pe care amatorii de crime le vor folosi ca sa nu faca aceleasi greseli.
  De ex dupa cazul Elodia si cel mai idiot criminal a invatat ca trebuie sa dispara corpul victimei, treaba pe care a incercat-o si turcul dar fara prea mare succes. Aici Cioaca al nostru si Dinca i-au dat clasa turcului…….[Rumburak]

 11. @marin
  Daca tu nu vezi similitudinile cu cazul Caracal-Dinca, inseamna ca este grav.
  E clar ca n-ai auzit de Agatha Christie si Haralamb Zinca.

 12. lu Irina Radu authoarea articolului
  i s-a întâmplat fix ca în cazul Dincă de la Caracal!

 13. @Habibi
  -fa 3 teste rapide
  si 2 bushtere
  ca tu crezi in stiintza prostiei!

 14. Care e legăture cu cazul din Caracal? Niciuna? Nu-i nimic, o aranjăm noi să fie!

 15. Prostia orbeste. Asta se intampla la cei care nu vad asemenarile cu cazul din Caracal.
  [F Kalacu MotZ: necitiZdu, nechimiZdu, nespecialiZdu, nestatmajoriZdu. Doar pupinc00rizdu putiniZdu]

 16. Eu vad o asemanare de apucaturi, cu agentii secreti care l-au ciopartit in ambasada, pe jurnalistul incomod. Si aia l-au transat ca la macelarie, ca sa-l scoata pe bucati, da’ nu singur ca asta. O fi vreunul dintre „agenti”!

 17. incep sa tot vad tigani d-astia vorbind turceste ori arabeste.
  gretoase specimene.
  am inteles ca vin cu sutele de mii in fiecare an.
  nu-mi aduc aminte sa se fi facut referendum pe tema asta.
  langa cine vrem sa locuim.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.