Turneul Campionilor: S-au stabilit semifinaliștii

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a devenit vineri ultimul calificat în semifinale la Turneul Campionilor după ce l-a învins în Grupa Roşie în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, care era deja sigur de prezenţa în această fază a competiţiei ce are loc în oraşul italian Torino.

Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, care participă în premieră la Turneul Campionilor, îl va întâlni sâmbătă pe sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial şi deţinător al titlului. În cealaltă semifinală, Daniil Medvedev (3 ATP) îl va avea adversar pe italianul Jannik Sinner (4 ATP).

Ultimul meci din Grupa Roşie, unul fără miză, va opune vineri seară doi jucători fără şanse de calificare în semifinale, rusul Andrei Rublev (5 ATP) şi germanul Alexander Zverev (7 ATP).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Tari rușii pur sânge : Daniil Medvedev, Andrei Rublev, Alexander Zverev.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.