Ucis de duba mascaților (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit după ce a fost lovit, marți, de duba mascaților, care se întorceau de la o misiune.

https://www.facebook.com/100018394487379/videos/169680506988431/

 

“A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir. Accidentul a avut loc pe un drum județean din comuna Mălureni, județul Argeș. Potrivit anchetei, duba mascaților a derapat și l-a acroșat pe bărbat, care a ajuns într-un șanț. Victima a fost preluată în stare critică și dusă la spital, însă în ciuda intervenției cadrelor medicale, bărbatul a decedat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Putem spune chiar „asasinat de duba mascatilor”si nu gresim!Carmen Dan,demisia,daca si o duba iti face figura….

  2. desigur, dupa Oprea si Carmen Dan se suie la volan! ce te faci daca era masina procuraturii ? ce demisie cereai , mai baiatu’ lu’ pune becuri? vezi ca la toaleta de la etajul 2 de la DNA central nu are baschetbalista lumina! schnell, schnell ! aport !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.