Ucraina: Observatorii OSCE reținuți sunt spioni ai NATO

Militanții separatiști proruși au acuzat sâmbătă observatorii OSCE reținuți în estul Ucrainei că sunt ‘spioni ai NATO’ și au declarat că nu vor fi eliberați decât în schimbul ‘prizonierilor lor’, informează sâmbătă AFP.

‘Ieri am arestat niște spioni ai NATO’, a declarat separatistul Denis Pușilin. ‘Oamenii OSCE nu vor fi puși în libertate. Ei vor fi dați la schimb cu prizonierii noștri’, a precizat el, la sediul serviciilor speciale din orașul Slaviansk.

Slaviansk este bastionul insurgenților proruși din estul Ucrainei, localitate unde au fost capturați observatorii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.