Udrea: Am glumit referitor la candidatura în Ţinutul Secuiesc. Nu scapă Bucureştiul de mine

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat vineri, la Sfântu Gheorghe, că a glumit când a spus că „poate ar fi o soluţie” să candideze în Ţinutul Secuiesc, asigurându-i „pe cei din Bucureşti care au luat afirmaţia în serios” că nu scapă de ea, potrivit mediafax.ro.

Elena Udrea a spus că declaraţia sa privind o posibilă candidatură în Ţinutul Secuiesc a avut ca scop depăşirea „complexului” de a vorbi despre Covasna şi Harghita ca despre Ţinutul Secuiesc.

„Pentru cei care au luat declaraţia în serios, glumisem ieri (joi – n.r.), era un fel de a trece peste complexul de a vorbi despre Covasna şi Harghita ca despre Ţinutul Secuiesc”, a declarat Udrea.

Udrea i-a asigurat pe cei care au luat în serios declaraţia că nu vor scăpa de ea, pentru că tot la Bucureşti va candida.

„Era o glumă. Am văzut că unii de la Bucureşti au luat declaraţia în serios. Vreau să le spun că tot la Bucureşti voi candida, deci nu vor scăpa de mine”, a conchis preşedintele PDL Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.