Udrea, evacuată cu șuturi

Elena Udrea a fost evacuată de Justiție cu șuturi în fund de pe terenul proiectului Transilvania Smart City, scrie Ziar de Cluj.

”Admite cererea formulată de către reclamanta SDC Imobiliare S.R.L. în contradictoriu cu pârâta Realtopfarma S.R.L., în insolvenţă, prin administrator judiciar D. I. S.P.R.L. Dispune evacuarea imediată a pârâtei, respectiv a bunurilor mobile ale acesteia din imobilul situat în mun. Cluj-Napoca, str. Borzaşi F.N., înscris în C.F. nr. 300868 Cluj-Napoca, nr. cad. 300868. Ia act de manifestarea de voinţă a reclamantei, prin reprezentant convenţional, în sensul solicitării cheltuielilor de judecată pe cale separată. Executorie. Cu drept de apel în 5 zile de la pronunţare, care se va depune, sub sancţiunea nulităţii, la Judecătoria Cluj-Napoca.”, arată soluția pe scurt a instanței citată de săptămânalul Gazeta de Cluj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Aceasta stire nedreapta ma intristetizeaza destul de pronuntat avand in vedere relatia avuta chiar si negata.
  Ia galagia!

 2. Ați uitat cum urla la interviurile date Ancăi Alexandrescu, cum urla pe acest subiect? Cică, ce e val, că valul trece, sau, din plop căzătura e mai groaznică decât cea când ești pe propriile picioare. Au ruginit tocurile Udrei, au ajuns la deșeuri feroase.

 3. de unde are tarsoreana sacii de bani? de la Base? de la dând cu sapa la nana??dela sacosele de bani ăsate in biroul de minstru-deputat -consilier prezidential???averea la control??bocci au dat autorizatie de constructie lângă cimitir???jos boccii, deciibocii, centibocii milibocii!!!!

 4. e miliardareasa la fel ca si ailaltiz politicieni si sri-sti bugetari….
  niste golani nenorocitzi al caror loc NU E DECIT LA INCHISOARE
  Auzi…BASESCU…MARE LATIFUNDIAR..300 HA…din salariu…
  mari Antreprenori din SRIsti si POLITICIENI…
  TRafic de INFLUENTA, SPAGA ISNT SINGURELE SURSE PRIN CARE S-AUU IMBOGATZIT SI AU DEVENIT STAPINII ROMANIEI…

 5. Toata gasca au fost prieteni. Dar la romani, toti iti sunt prieteni cat timp ai si le dai. Cand nu mai ai si dai de greu, nici n-au azit de tine, daramite sa te cunoasca. In rest, e treaba justitiei, de unde are. Mizerabila natie.

 6. O femeie frumoasă, cu mult-mult mai inteligentă decât foanfele de prin politică dar cu două mari carenţe: N-A AVUT SIMŢUL MĂSURII ŞI LÂNGĂ EA TOTDEAUNA A PĂSTRAT LICHELELE! DIN PĂCATE PENTRU EA PLĂTEŞTE OALELE SPARTE DE MARINAR, BOC ŞI PDL. CU MÂNA EI ŞI-A DISTRUS VIAŢA, STATUTUL SOCIAL ŞI AVEREA!

 7. Cela care merita suturile in fund este PitiBoc,gunoiul basist care le-a facilitat venirea in Cj!

 8. Deci trebuie anumite criterii sa faci afaceri in cluj voi ardeleni va considerați mai presus de lege.sau doriti sa vina timpurile din urma cand iti trebuia buletin de București si se faceau diferite scheme sa il obti.ar fii culmea sa cer aprobare unui primar ca sa fac o afacere in acel oras dar asta este ne indreptam cu pasi repezi spre vremurile din 1980. 1990

 9. Doamne! Grea e limba română, săraca de ea! Bine, asta nu împiedică pe destui să-și de-a cu părerea și să nu vadă mai departe decât de o scobitoare lungime în fața ochilor. Sau a creierului.Care?!

 10. De unde are … ? Cine i-a dat …?
  Dar nu vă întrebați și CINE I-A VOTAT ?! Aaa, când ați pus stampila pe ei nu erau penali !S-o credeți voi !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.