Ultima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei

UTA  s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Csikszereda din Liga a II-a.

Au înscris V. Morar ’11 (p), Hora ’45+1 (p).

S-au mai calificat în optimi Poli Iaşi, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

În faza următoare este calificată şi FCSB, care ar fi trebuit să joace, luni, cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.