Ultima redută de apărare a drepturilor românilor

„Vom fi ultima redută de apărare a drepturilor românilor. Vom fi cei care vom spune DA naționalismului economic și sprijinirii produselor românești! Noi vom fi cei care vom spune vom spune DA unui trai decent pentru toți pensionarii!“. Este ideea principală a unui mesaj postat pe pagina de socializare a ALDE. Sub titlul „ALDE și PRO România – o singură echipă pentru Parlamentul României!“, reprezentanții celor două formațiuni politice explică planul lor pentru a sparge cooperativa PSD PNL.

„Fuziunea dintre ALDE și PRO România reprezintă reacția sănătoasă la înțelegerea pe sub masă dintre PSD și PNL-Iohannis de a scoate de pe scena politică partidele mai mici. Cei mari nu au nevoie de opoziție. Ei au nevoie de o complicitate în care să-și paseze steagul guvernării de la unul la altul sub deviza „La vremuri noi, tot noi!”. De aceea, a trebuit să ne unim, pentru a le sparge „cooperativa” și a nu-i lăsa pe români captivi într-o democrație de mucava!

În 2011, răspunsul politic la mizeriile pe care le-au făcut Traian Băsescu și PDL-ul a fost crearea USL-ului și instalarea guvernului Victor Ponta care a repus pe picioare economia, a dat înapoi salariile tăiate cu 25% și a mărit pensiile și salariile.

Noi, ALDE și PRO România, vom fi ultima redută de apărare a drepturilor românilor. Noi vom fi cei care ne vom bate nu doar pentru libertățile individuale, dar și pentru drepturile economice câștigate. Noi vom fi cei care vom spune NU concedierilor colective! Noi vom fi cei care vom spune NU supraimpozitării celor care produc! Noi vom fi cei care vom spune DA naționalismului economic și sprijinirii produselor românești! Noi vom fi cei care vom spune vom spune DA unui trai decent pentru toți pensionarii!

Anul 2021 va fi unul foarte complicat, economic și social, și va fi nevoie de noi, de experiența și ideile noastre! Avem un program anticriză și avem un program de relansare economică.

Pe 6 decembrie îi îndemnăm pe toți cei care au votat PRO România sau ALDE la europarlamentare, prezidențiale și locale, cei care vor ca PRO România să fie cu adevărat o voce puternică în Parlament, să aibă încredere în noi, în Victor Ponta!

Pe 6 Decembrie fiți PRO România!“, se mai precizează în postare.

#ALDE #PRORomania #fuziune

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. ‘Promisiuni de campanie …’, câte mandate vor obține, vor putea influența poziția executivului, în primăvară pnl-ul declara că :’mărirea cu 40% a pensiilor este în lege și este bugetată, iar ei respectă legea’, deci, ‘ia gogoașa neamule ‘ !

  2. cu apărături ca voi, s-a dus România la vale, leprelor…

  3. PSD merge pe aceeasi propaganda .Cum ca doar ei sunt romani, doar ei sunt patrioti si nationalisti si doar ei daci liberi,culmea se dau si crestini ortodocsi. Auzi la ei,cei care au daramat biserici si au inchis preoti se dau crestini?! Nu mai tine,gata. S-au imputinat pana si credulii vostri. Ati demonstrat si la revolutie de ce sunteti in stare si la mineriade. Iliescu trebuie condamnat,PSd desfiintat si deservit justitiei. Sa nu uitam si de 10 august, ordonata 13. amnistia si gratierea. Cum ma sa ne fiti conducatori,cei care ati eliberat infractori? Cum de aveti curaj sa iesiti in fata? Si voi votantii pesedeului nu va e jena? Cornele,ai imbatranit degeaba. Ai ramas alaturi de Cristoiu o gaina care fata pui vii, pe gura. Trebuie reconstruita Romania. Din toate institutiile trebuie eliminati toti politrucii, toti habarnistii. Trebuie sa ne apucam de treaba. Stim ca CCR si avocata poporului vor mai pune piedici. Dar razboiul vostru e pierdut inca din 2016. A fost ultima zvacnire a voastra,criminalilor. Degeaba BOR face front comun cu voi. Suntem alte generatii care ne informam, nu ne lasam dusi cu vorba si cu litrul de bere.

  4. Păi bre ciumaților,. Pentru a avea drepturi trebuie mai intâi să fii stat de drept, Să ai justiție , legi de aplicat și organe aferente cinstite, nu mafii și clanuri politice. Trebuie să fi democrație autentică,. Păi romania umblă de mult pe total alte cărări,.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.