Ultimele 16 meciuri din UEFA Europa League!

Ultimele 16 meciuri din turul UEFA Europa League au fost stabilite după tragere la sorți.

Tragerea la sorți pentru ultimele 16 runde ale celei de-a doua cupe a fotbalului european la nivel de club a avut loc la sediul UEFA din Nyon, Elveția.

Primele meciuri din ultimele 16 etape ale Ligii Europa se vor disputa pe 7 martie. Revanșele din această rundă vor avea loc pe 14 martie.

Iată meciurile: 

Sparta Praga – Liverpool

Marsilia – Villarreal

Roma – Brighton

Benfica – Rangers

Freiburg – West Ham United

Sporting Lisabona – Atalanta

Milano – Slavia Praga

Karabakh – Bayer Leverkusen

PROGRAMA UEFA EUROPEAN LEAGUE

După finalizarea ultimelor 16 runde din Europa League, pe 15 martie va avea loc tragerea la sorți pentru meciurile din sferturile de finală.

În plus, eventualele perechi în semifinale vor fi stabilite după tragerea la sorți pentru sferturile de finală. Primele meciuri din sferturile de finală se vor juca pe 11 aprilie, iar retururile se vor juca pe 18 aprilie.

Meciurile din semifinale, în care vor fi stabilite echipele care se vor califica în finala Ligii Europa, vor fi stabilite după meciurile care se vor disputa pe 2 și 9 mai.

Campioana Cupei 2 va fi stabilită în meciul final de pe stadionul Aviva din Dublin pe 22 mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.