Umilință pentru CFR Cluj în Cupa României

Umilință pentru CFR Cluj în Cupa României. CFR Cluj a fost surclasată cu scorul de 4-0 (1-0) de formaţia de ligă secundă Corvinul Hunedoara, care s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, pe teren propriu.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a rămas în zece jucători încă din minutul 11, când mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis a primit direct cartonaşul roşu pentru lovirea cu cotul a lui Marius Lupu.

Formaţia de ligă secundă a deschis scorul prin fundaşul Viorel Lică (43), după un corner. Hunedorenii s-au desprins după pauză, prin reuşita lui Marius Coman (50), fost jucător al CFR-ului, din pasa lui Lupu. Nicolae Pîrvulescu (67) a marcat cel mai frumos gol al partidei, cu un şut de la 25 de metri, în vinclul porţii lui Răzvan Sava.

Fundaşul Ionuţ Pop, proaspăt internaţional Under-20, introdus pe teren în min. 85, a închis tabela, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Antonio Bradu.

Gazdele au mai avut ocazii bune de gol prin Coman (19) şi Lică (38), în timp ce clujenii au ratat prin Peter Michael (27), Karlo Muhar (27 – bară) şi Daniel Bîrligea (70).

Lovitura de start a fost dată de reputatul antrenor Mircea Lucescu, care a urmărit meciul alături de Ioan Andone.

În semifinale, Corvinul o va înfrunta pe câştigătoarea dintre FCU Craiova FC şi FC Voluntari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. S-au ciufulit ungurii intre ei. Cat despre valoarea dovedita de ceferisti este consecinta ca dupa Koldea si baiatul militist Helvig a fost dat afara de la butoane.

 2. & Vă imaginați și câți bani are Lucescu dacă i-a dat 4-0 lu’ Varga , proprietar de echipă campioană mai multe sezoane, cu o echipă de liga a doua , cum merge de la meci la meci ca la ”marile afaceri” și pentru ce merg suporterii la meciuri ?

 3. & Acest taifun, acest bulan,
  Acest mai vrednic ca cioban,
  Ce-a umilit, ce-a zăpăcit,
  Ce-a amuțit,
  Pe CFR-iștii lu’ partid ,
  Străluce și peste Dinamo
  Și peste Rapid !

 4. @ Probabil că atunci când mai dă și de ”blătuitori”, printre adversari, ”scapă” și Mircea Lucescu d’alea vechi , succese, ?

 5. @S-a dus baba cu colacii: doar mintea
  ta tulbure a putut vedea un meci între unguri. Probabil, ești ursul care umblă cu treburi subliminale, când nu fățișe și șovine de-a dreptul, prin care contești realitatea evidentă că Transilvania e pământ românesc. Pentru cultura ta generală: în Cluj, 72 la sută, români, în Hunedoara, 84 la sută. Marș la bârlog!

 6. Uite țară asta plină de dottori,reji, nestemate,briliante cum se duce suli de suflet!…pesemne că n-a primit prafurile la timp bijutuerul nostru de la napoca…
  Ce să-i faci cum e guvernul, conducătorul iubit, așa sunt și panaramele din fotbal!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.