Umor pe net: Alegeri, servicii, discuții, concluzii

Au trecut alegerile, au rămas discuțiile. Și suspiciunile, ar zice unii. Oricum ar fi, gluma merită difuzată. Concluziile vor veni și ele. 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. Perfect sau, mai mult că perfect la timpurile instabile îmbibate de minciuni și înșelătorii plus fals în acte publice, totul trăit de cetățenii români din plin în Romania.

  2. Normal! Pentru că în țările de (editat) serviciile se ocupă cu orice altceva, decât cu fişa postului. Cenzură pe internet, firme secrete, procese optimizate, bişniță cu terenuri, retrocedări şi fraudări de alegeri. Bine ați venit în cea mai africană țară din Europa! Cu 200 de securişti, doctori şi generali fake pe cap de locuitor.

    STAT EŞUAT
    JUNTĂ MILITARĂ
    COLONIE BANANIERĂ

  3. Unde e umorul? doar prostii rad. Prostii au ras si de Snowden cand a dezvaluit ca toate telefoanele si comunicatiile sunt interceptate..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.