Umor pe net: Părinții partidului unic

Satiră și umor pe net:

 

S-a aflat! Părinții partidului unic, cei care omoară alegerile libere din România și votează toate „spurcăciunile“ în Parlamentul European.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Author

15 Comentarii

 1. Bine bine, am inteles, micutul FSN e odrasla oligofrena, iesita din spermartozoidul PSD care a fecundat ovulul PNL si mosita de doctorul Secu, da’ care e „tata” si care e „mama” ? Sau „fac cu rindul” si se joaca „de-a baieteii si fetitele”, ca la puscarie ? …

 2. Drumul spre partidul unic a fost inceput de Basescu-Petrov si votantii lui. A continuat cu protocolul dintre SRI si DNA si a mers inainte cu bagarea la puscarie a PSD istilor buni pana au ramas cei prosti si vanduti. Desigur dictatura externa s-a implinit cu ajutorul lui Iohannis si a votantilor lui care a adus puscarie lui Dragnea. Asa ca dragi romani ati ajuns la mrionetele totale precum Orban, Catu, Ciuca si Ciolacu. Cu niste mici rotiri intre ele ca sa credeti mai departe in „democratia” impusa de ambasadori si guverne straine.

 3. Trebuia pus și Dumnezeu Tată-l de la palatul Cotroceni care veghează asupra lor

 4. Ăsta nu mai umor, e omor. Victima: o societate arestată.
  Întrebare: unde e societatea civilă care sărea la ordinele dulapului cu geacă roșie? Trăiește și acum, dar ordinul primit este „mucles”.

 5. 😂😂😂😂😂👍, e Partidul Comasaților Români=PCR cu părinte 1 și părinte 2😂😂😂😂! Corect!

 6. Amandoi vor naste pe ITZIK dupa cat au stat capre la evvreii satanisti .
  Sorosh e mandru de ei.

 7. Erori au fost, erori sunt încă
  Și-or fi în neamul rromînesc!
  Căci rupți sunt ca din tare stîncă
  Rromînii orișiunde cresc.

  E vița noastră făurită
  De doi bărbați cu brațe tari
  Și cu voința oțelită,
  Cu minți deștepte, inimi mari.

  Și unu-i măCiucă cel harnic
  Iar celălalt Çolak cel drept
  Ei, pentru vatra lor, amarnic
  Au dat cu-atîția dușmani piept.

  Și din „1”/”doi” părinți de seamă
  În veci s-or naște luptători,
  Ce pentru patria lor mamă
  Vor fi mereu învingători,

  Au fost erori, și-or să mai fie,
  Și-or frînge dușmanii cei răi,
  Din coasta Daciei și-a Romei
  În veci s-or naște pui de lei.
  https://www.youtube.com/watch?v=HyFhE2lQF5c

 8. La PNLGBTQ nu ma mira, da cum a fost întors Charmel Miolacu nu-mi explic ? Se pare ca avem o alianța de Lesbiene, Tatal e la Cotro

 9. Dr.Ciuca gheneral viteaz(dupa lupte) pe la Nasiria nu e departe de colegul de partid unic, Dr.Ciolacu cu date calendaristice incerte trecute pe diplomele de la bacalaureat si facultate.

 10. doar pt ca sunt creatia lui Dumnezeu trebuie sa-i acceptam, facand parte din ceea ce se numeste:”da cu virgula”…incet vom putea spune ca in acest an cand degradarea a atins Universul, cine-i voteaza pacatuieste…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.