Un autoturism a căzut de pe un pod

Un autoturism a căzut de pe un pod, marţi dimineaţă, în localitatea Rucăr, o persoană fiind rănită, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Accidentul s-a produs pe DN 73, pe podul care traversează râul Dâmboviţa. Autoturismul a trecut prin parapet şi a căzut pe malul apei, de la o înălţime de câţiva metri.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Rucăr şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.

„Este vorba despre un autoturism care a căzut de pe un pod. Echipajul medical a preluat o victimă”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Mda.E un eveniment.. Poate trebuia să cadă podul…. românește..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.