Un banchet cu cântec

O știre care a făcut astăzi înconjurul presei românești putea provoca un scandal monstru, iar persoane nevinovate au fost la un pas să fie trase la răspundere.

 

Informația inițială spune că două eleve de la Liceul teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni ar fi ajuns la spital după ce au participat la un banchet la care s-au consumat alcool și diferite substanțe interzise.

Știrea s-a dus tăvălug și, pentru că era vorba despre un liceu, mulți ziariști s-au aruncat să scrie că elevele erau liceene și că banchetul era cel organizat la finalul clasei a XII. După câteva ore, lucrurile s-au lămurit.

Nici nu erau eleve de liceu, nici nu se drogaseră și nici nu primiseră de băut de la restaurantul unde a avut loc petrecerea.  Cel puțin așa susțin reprezentanții biroului de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov care afirmă negru pe alb că:

„În urma primelor verificări efectuate de către poliţiştii oraşul Otopeni, precum şi a analizelor medicale efectuate, nu au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organism a unor substanţe de abuz (substanţe psihoactive). În cadrul activităţilor de verificare, reprezentanţii localului respectiv au pus la dispoziţie contractul de prestări servicii, iar în urma verificărilor efectuate nu au rezultat elemente de probaţiune care să conducă la faptul că reprezentanţii localului au servit minorilor băuturi alcoolice„, a transmis IPJ Ilfov.

Nu se precizează dacă fetele au băut alcool din vreo sursă externă.

Banchetul elevilor de clasa a XII-a va avea loc pe data de 13 iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Să fiți sănătoși câte droguri au băgat în ele timp de 4 ani!…
    Nu e liceu în țară în care să nu se consume prafuri!…
    Oare cine or fi narcotraficanții?…facem un concurs cu cititorii să vedem pe cine aleg…

  2. La 80℅ din Bancherul de absolvire clasa VIII din tara,s-a CONSUMAT si ALCOOL pe „sestache” !. Chestia cu „substante interzise”!?,este o făcătură de presa. La liceul din Otopeni,a fost de ajuns 2 „toiuri” de VOTCA luate de fete,ca sa se faca PULBERE,la care s-a adaugat 5 tigari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.