Un bilețel pentru ministrul Justiției, Alina Gorghiu

Prea iubită și îndrăgită Doamnă! Aveți grijă că pe la Ministerul Justiției se produc derapaje din ce în ce mai  ciudate. Colegul dumneavoastră de partid, sforarul Iulian Dumitrescu de la Consiliul Județean Prahova, este cercetat la domiciliu pentru o mită încasată de cîteva milioane de euro.

Oare măsura asta ca un praf în ochi n-are nici o legătură cu faptul că era „prim”-vicepreședinte PNL? Și că era sponsor de bază al partidului și prieten al dumneavoastră? Vă dați seama că, pentru o asemenea acuzație, în orice țară din lume ar fi urmat o arestare?

Pentru sume mult mai mici, alții fac pușcărie sau dorm în arest.

Mîine, se judecă  dosarul  reclamantului Lucian Isar, soțul dvs. (21459/299/2023).

V-a spus sau nu? Sau dumneavoastră i-ați sugerat să deschidă acest proces prin care să ceară anularea obligației de plată de o jumătate de milion de euro numai pentru faptul că păgubiții n-au avut de unde să-și recupereze banii? Dacă n-au avut de unde recupera, să se șteargă!

Nu cumva ați plănuit împreună partajul de pe urma căruia toate bunurile să vă  revină, iar soțul să rămînă amărît, fără valori asupra cărora să poată fi executat?

N-ar trebui să-l sunați pe președintele Nicolae Ciucă să-l întrebați dacă vă puteți băga coada și pentru reclamantul Lucian Isar, dator cu 500.000 de euro, conform unei sentințe definitive a ÎCCJ?

Ce-ar fi să-l sunați pe președintele Klaus Iohannis să-l întrebați cum s-a descurcat cu casele de la Sibiu și dacă ar fi de acord cu o asemenea soluție trasă de păr și în cazul soțului dvs?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 60

42 de Comentarii

 1. Daca Gorghiu ar fi fost o Macovei, sau o Pruna sau o Birchall sau chiar un Cristi Diaconescu (ca sa nu-i mai amintim pe Cazangiuc sau Predoiu) atunci ar fi putut face multe in acest minister ferm controlat de oamenii securitatii. Dar stie si ea ca nu este in gratiile celor care vegheza si ca atare isi vede de treaba ei.

 2. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos inlatura toate fortele opuse tie din cei ce activeaza ca: judecatori, procurori, grefieri si politisti judiciari pana la scaunul de Ministrul Justiei. Si toti cei care au activat si activeaza in acest minister in ultimii 33 de ani si au imparti si impart stramb dreptatea cu intentie vadita de a face rau semenilor lor, sa ramana fara averile lor stranse prin minciuna. Si cei care au condamnat oameni nevinovati cu buna stiinta sa ajunga si ei in spatele gratiilor. Fie numele Sfantului Dumnezeu Binecuvantat, Duhul Adevarului de acum si pana-n veacurile cele fara de sfarsit. Aliluia.

 3. Am spus de nenumarate ori ca puscaria este pentru gainari, adica cei care fura o gaina, si nu pentru cei care fura cu milioanele. Banditii astia ramin cu banii si sunt „cercetati” la domiciliu.

 4. „Prea iubită și îndrăgită Doamnă”… ma intreb care ar fi aceea in politrucia din Romania? putem sa ne gandim la o persoana din politrucie careia sa ne adresam astfel…? eu nu am gasit nici macar una pana acum. pentru ca absolut toti politrucii sunt in sistem pentru ca sunt corupti si coruptibili pentru privilegii nemuncite. ei nu muncesc pentru noi. ci pentru buzunarele lor si ale umbritilor, impotriva noastra.

 5. Vă rog să folosiți apelativul corect, Maestre :
  DOCTORUL Nicolae Ciucă…ăăă, măăăR🤣g !

 6. Partenerul de futelniță, nu se vinde, se protejează cat se poate de tare in orice situații! Sunt câteva procese de nivel înalt, mizerabil judecate de entitatea poreclita justiție, încât, mai lipsea in scris in hotărârea judecătorească frază „aviz pentru continuarea practicii sau serviciului”, adică, infracțiunile și infracționalitatea că nu se agata nimeni de ei! Observăm că e valabil și pentru Isar și pentru restul vizibili in actiune de care nu se agata nici umbra lui Mircea la Cozia.

 7. Romania nu e stat de drept,. E demonstrat in nenumărate ocazii. Justiție e ceva mafie abjectă, cu nerușinați fuduli in robă, plus securiști reșapați in procurori, cică tot magistrați..Deci e o mizerie deee rras,. la care un ministru trebuie să aibe biloaie, nu moacă surprinsă..de impotent.

 8. Punct si de la capat! Pas cu pas ! Peesseedee! Coruptie si iar coruptie !!! Peeseedee!!!

 9. ‘ai lor’nu primesc destui ani de puscarie sau nu primesc,iar sentintele sunt manarite,’ai nostrii’sunt persecutati politic cu inscenari peste inscenari,ei fiind in realitate niste ingerasi
  La vremuri noi,tot noi

 10. Dosarul revoluției?

  Dosarele mineriadelor?

  Dosarul 10 august?

  Dosarul beizadeaua Pascu?

  Dosarul beizadeaua securistă Buta-Untold?

  Dosarul incendiului de la Matei Balş?

  Dosarul lagărelor de exterminare ale bătrânilor din Voluntari?

  Executarea hotărârilor definitive CEDO şi CJUE?

  Afacerea Roşia Montană?

 11. Intrebari corecte, dar Alina Burghiu Dej are alte optiuni fata de sentintele judecatoresti, familia ei este deasupra legii la plata daunelor, n-au de unde. La altii s-au facut executari silite si s-a luat totul, mai putin aragazul..

 12. După coafură pot crede că tocmai a ieșit de la pîrnaie, unde a luat păduchi,.și lați..

 13. In orice tara civilizata demisia de onoare (daca procesul a urmat numirii, dar ma tem ca l-a precedat si atunci…) ar fi fost depusa !
  La noi, ca la nimeni in lume, a fost procesul de partaj !?!
  Alo Iohannis, Ciolacu, Ciuca, voi nu ziceti/faceti chiar nimic ?

 14. JUSTITIA DIN ROMANIA FUNCTIONEAZA!!!…mai rău că înainte și la fel că după 44.Drogati ,hoți,proxeneți ,criminali,cămătari violente,mai ceva ca in Mexic,deci asta.i justiție da?Ba su nimeni nu ia capătana celor responsabili ….neosecuristilor comuniști,ce nație de ratați, faliți!

 15. Maestre, mi-am permis ca editorialul-eveniment de ieri sa devina deschidere de ziar la infoBrasov. Biletelul de azi al. Saltelutei i-ar starni oarecare mancarime spirituala, dar n-are ce-o inconforta, neavand fibra morala adecvata. Pe . Iohannis nu-l poate intreba nimic, eventual doar sa-l asculte ca acusmaticii pitagoreici!

 16. Il felicit pe Nea Cornel pentru superbul Pamflet dedicat pentru pastrarea cu sfintenie a echidinstantei deontologice in aceasta Lume securista unipolara…Salteluta e din specia atat de speciala a lu Lenutza lu Cucos cu ouale de Aur in cuibar separat…

  Prin specificarea „tunsorii generale” garnisite cu „latzi” facuta de Marele urs siberian IREDENTIST rasputinoid identitatea acestei „fiare cu DAT asocial” cu hemo roidu marius/tomlin/ticacalosu e perfecta…In ce-l priveste pe geamanul RASPOPIT gelu/ marin al lu doru popescu ATEUL ALOGEN dublicitatea e tot perfecta…

 17. Ar fi trebuit să se facă un Index online al corupților si a sumelor ”manevrate” de către aceștia. Românii ar trebui să deschidă ochii pe cine vor alege sau vor ”continua” să aleagă în 2024. Peste ani își vor aminti că au ținut România in evul mediu securist sau au ajutat la mătrășirea acestor ”mari patri-hoți”. De la Iliescu încoace în afara jafului organizat nu s-a întâmplat nimic bun pentru români . Să lăsăm poeziile cu NATO și UE, pericolul ruesc , virușii , cutremure sau alte povești de înfricoșat babele sau tefele-ii. Aici vorbim de 34 de ani de spoliere continuă a țării.

 18. Referindu-se la alegerea unui vinovat, fie si pe cruce, Titiac a emis celebra ipoteza: „dupa un hot mai ramane ceva”, asa ca, de acum doua mii de ani, poporul a iertat hotii si i-a pedepsit pe prosti. Succesuri !

 19. Maestre, dacă era de la PeeeSeeeDeee era deja la mititica, unul ca Dumitrescu. Nu uitați că Dragnea pentru două angajate a luat cu executare câțiva anișori buni fiind terminat și politic. Nu este clar, ai lor, adică ai PNL și USR, nu fac cunoștință cu Beciul Domnesc, acesta este rezerva numai pesediștilor.

 20. Ca sa poata cineva sa conduca un minister si sa aplice si masurile cele mai bune ,trebuie sa aibe un dosar curat asa cum se cerea in periada lui Ceausescu.Acum toti cei care sint in aceste functii datorita antecedentelor din familia lor ,sau chiar a lor, sint manevrati si santajati dupa ce are fiecare in sertarul lor si din acest motiv nu poate sa isi desfasoare corect atributiile de serviciu.Asa ca in acest caz cu madam Alina Gorghiu la fel se intimpla ,ea niciodata nu va putea face nimic asa cum trebuie pt. ca imediat i se trage sertarul si atunci este obligata sa taca si sa faca cum doreste mafia din Romania.

 21. Dacă am scris că formula de început și stilul “bilețelului” domnului Nistorescu este specific celor care trimit anonime, vezi schiță Antologie a lui I. L. Caragiale s-a cenzurat Comentariul.

 22. smecheri si smecheri…

  Pe vremuri, 1-B cu trei cifre la Dacia, te plasa direct între primii oameni din ţară. Practic, ţinea loc de orice, susţine fostul cercetător ştiinţific Adrian Drăghici, din Bucureşti. Potrivit spuselor sale, la 1-B cu patru cifre spectrul se lărgea. Şoferi puteau fi şi ziarişti (cu a doua specialitate ofiţeri de securitate), şefi de sală la mari restaurante, frizeri şi croitori din zona centrală, depanatori radio-tv. Un autoturism cu 2 (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9)-B cu trei cifre te plasa oricum în elită. Numărul tău „spunea” celor din jur că eşti un om cu relaţii. Greu ţi se putea lua permisul şi puteai să faci rost de multe.
  Cercetătorul povesteşte şi o întâmplare din aprilie 1983, trăită pe şoseaua Bucureşti-Snagov. „Înainte să o luăm la dreapta, ne-a oprit un miliţian. În zonă tocmai se pusese un indicator cu o restricţie de viteză. Era puţin vizibil, niciun şofer nu ştia de el. Se strânseseră cam şapte Dacii şi ne tocmeam. La un moment dat, a mai venit una, neagră, cu 1-B-220, parcă. L-a oprit şi pe el. Noi toţi am amuţit să vedem ce se întâmplă. Şoferul a dat geamul jos, a zis „Bă, ce ‘şti niebun la cap!” şi a plecat cu scârţâituri de roţi. Ne-a iertat pe toţi“. (Adevarul)

  Acum, vilă, limuzină, tablete, telefoane scumpe, ceasuri elveţiene, vile la Monaco, Dubai, avioane…

 23. Dl Petre Roman meșter „desăvârșit” in distrugerea României ca Industrie, totul e fier vechi, jeg, Garbidge, Trash, Gunoi, Infecție, a lăsat o purie de 84 de ani care este biologic moartă la 2 metri, pe una de 51 de ani! A câștigat omul vopsit în cap cu vopsea de ouă, a câștigat 33 de ani ca trup muieresc! Decența, bun simț? Cu toții ne descompunem repede după 40 de ani! Alt trup tânăr! Dacă Industria României este fier vechi, tu de ce să stai cu „fier vechi” in pat? Ăsta a fost PM? Adulat de muncitoarele analfabete de la Apaca? De ce au emigrat 5.5 milioane de români? D’aia! Vopsit în cap cu vopsea de ouă idolul proastele cu minim pe Economie? Nu vrem bani/ Nu vrem valută/ Vrem ca Petre să ne fuuuuu’ta! Ce mai e de spus? Votezi psd-pnl și tragi apă! Punct! Parol…

 24. Respect d-lui Nistorescu, dar așteptăm, așteptăm ,,un bilețel pentru BOR”.

 25. O fi adevărat? Dl Victor Ponta Viorel este ” artizanul” Rosiei Montana? Pierdere de 6,7 miliarde de Euro? Om din staff-ul PSD? Doamna Core, dvs cu ochii beliți 24 h din 24 h pe Forumul Cotidianului și dl Ponta Viorel Victor cu Tesla de 150 000 de Euro? Artizanul Rosiei Montana, pierdere de 6,7 miliarde de euro? Un fleac, m-au ciuruit! Dna Core, dvs, scuze de asociere, sinteti ca in Gheorghe Dinica, chelner de bacșișuri mici! Dvs postați și ăla de la CJ Prahova 48 de milioane de lei, Lamborghini de 680 de cai putere? Doamna Core, voi jurnaliști străluciți, sclavi, iobagi la psd-pnl pe zeamă de varză? Una sută lei? Puțin, foarte puțin! Nu spune ce ați studiat, unde, la ce rezultate ați avut! Puțin, foarte puțin…Cu coajă de copac ai încercat? Absorbe alcoolul! Țară de idioți, curve, lingăi, idioți funcționali 80%! Cum să nu trăiești bine? Cum?

 26. Smecher de smecher!
  Cum au evoluat in 40 de ani!
  „Bă, ce ‘şti niebun la cap?! ”

 27. Vine o vreme când vom da „socoteală” de tot ceea ce am făcut pe acest Pământ! Iisus Hristos Mântuitorul spunea că și perii din cap ne sunt numărați! D-lui Adrian Năstase i se numără Miliardul de Dolari vânzare Petrom, vile în Poiana Brașov spălare timidă de bani? Dl Năstase Adrian crede că dânsul „driblează ” Divinitatea? Dânsul este mai presus decât Duhul Sfânt? Decât Mântuitorul Iisus Hristos? El este peste iobagii adentați cu bale la gură, votanți psd, dar este peste Divinitate? Să vinzi resursele României pentru „Eternitate” , de la sine putere, este mare barosaneala! Să lași copiilor, nepoților, urmașilor, desert Nuclear, nu este o opțiune bună! Dna Core ca trol iubitor de Adrian Năstase nu se revoltă? Sau ridică din umeri a neputință, asta e! Domnul( Adrian Năstase) a luat, domnul ( Adrian Năstase) a dat, numele domului( Adrian Năstase) fie binecuvântat! La Cornu veniți și numărați oule păroase, calde, mari, ale vânzătorului de Neam și de Țară! Doamna Core ” impietrita” în Cenaclul Flacăra este de privit cu berea în mână! Nu vezi asta zilnic! Tac râzând, troli de doi lei gauriti! Munca e grea, e infecta!

 28. Tică dragă, iar ți-ai dat cu Tesla în ceva cu nu ai. Bărbat nu ești, poate un martafoi cățărat într-un căruț de butelii, tras de câini maidanezi. Râgâi rachiu de pufoaică, vomiți viermi de hazna si ai râie. Fă-ți harakiri, mergi la muncă, nu sta 24 din 24 pe forum. Spală, vezi goangele din bucătărie și du hunoiul. O deseli pe nevastă-ta, nu faci nimic in casă. Cred că folosești Tesla de când te-a adus Barza.
  Nici imaginație nu ai, cât despre umor, vai mama ta! Ai ceafa de porc, obraz de soric si semeni cu charlie, cded că sunteți gemeni.

 29. Zici troli psd și tragi apa! Dna Core trol psd-pnl deco veșnicie, crede că ia ” penzie cinstită” din postat! Dna Core ? Sunteți văduvă, Sunteți bărbat pe șantiere, sau ce Dracu Sunteți? Dacă spui adevărul nu trebuie memorie, dacă minți trebuie memorie! Sunteți bărbat cu ovule sau femeie cu testicule? Hotărâți-vă? Sunteți troli psd-pnl beți morți? Vai de mama voastră, sclavi la unii mai prosti ca voi! Pilitura trage la magnetul prostiei! Voi, oameni cu adevăr în suflet? Sau iobagi, sclavi la vânzătorii de țară? Ziariști străluciți care și-au vândut sufletul la Iuda Iscarioteanul! Pupat cur Varan în loc de Fecioara Maria? Core? Te mai uiți on Oglindă? Mau est om? OM? Te împuțiți de vie , de vânzare de suflet! Plătește bine Varanul? La Oficiul Forțelor de Muncă ești absenta? Ți-e rușine?

 30. ticuta, nu te lua de mine! Cin’se ia cu mine rau, sa-l fereasca Dzeu, ca sunt caine de Dudau, de-l galbin de musca rau, mai Leanoooo!

  Dar mai bine:

  Las’ ochii, mamă, las’ să plângă!
  Tu-n leagăn tot cu mâna stângă
  Mi-ai dat să sug de-aceea sunt
  Nătângă!
  Dar n-am pus doară jurământ,
  Să merg neplânsă în mormânt!.

  Nu plâng că mi-e de Leana teamă;
  De ciudă plâng eu numai, mamă.
  Cuvintele ei nu le ieu
  În samă,
  Dar mi-e ruşine şi mi-e greu,
  Că scoală satu-n capul meu.

  Ea duce sfat din casă-n casă
  https://www.versuri.ro/w/l217
  Că n-am broboade de mătasă,
  N-am şorţ cu flori – şi dacă n-am
  Ce-i pasă?
  N-am mers să-i cer, aveam-n-aveam;
  Şi n-o să-mi meargă neam de neam.

  Stă-n drum de vorbă cu vecine
  Şi bate-n pumni: – „Să mor îmi vine,
  Auzi tu! Să se prindă ea
  Cu mine!
  Ştii, ieri, la moară, ce spunea?
  Că-s proastă foc şi gură rea!…

  Îi ştiu eu focul – ochii mei!
  Lisandru e, că alta ce-i?.

  Dar ce? Îl ţiu legat de mine?
  Îl trag de mânecă? Ba bine!
  El vine-aşa, de dragul lui,
  Când vine.
  Eu nu pot uşa să i-o-ncui,
  De stă prea mult, eu cum să-i spui?.

  Sunt eu la urmă vinovată,
  Că Leana umblă ca turbată
  Să-l vadă-n casa lor intrând
  O dată?
  Şi dacă lui nu-i dă prin gând,
  Ea blastemă de nu-şi dă rând!.

  Dar poate da ea bobi cu sâta!
  O fierbe ciuda pe urâta,
  Că-s mai frumoasă decât ea,
  Şi-atâta!
  Să aibă Leana-n frunte stea,
  Nu-i partea ei ce-i partea mea…

 31. Tineret, mandria Țării…

  Cântăm libertatea şi numele sfânt
  Al ţării străvechi şi-al acestui pământ!
  Iubirii de neam, ce de-a pururi ne-a fost
  O pavăză-n lupte şi-n pace-adăpost
  Cântămu-i supremul ei cântec.

  Spre soare ni-e gândul şi mergem spre el,
  Lumina ni-e ţintă şi binele ţel –
  Trăiască-ne ţara şi neamul!

  Iar dacă protivnicii numelui tău
  Cu oşti ar veni ca să-ţi facă vrun rău,
  Ridică-te mândră şi nu te-ngrija,
  Căci inima noastră e inima ta;
  Tu-ncrede-te-n fiii tăi, mamă.

  lar dac-ar pieri de pe-ntregul pământ
  Iubirea de neam şi-al credinţei avânt,
  Le-am creşte, ca iar să le dăm înapoi
  Mai tari şi mai trainice lumii.

  Un imn inchinat educatiei, Imnul studentilor… G. Cosbuc

 32. JUSTITIA- CENUSEREASA ULTIMILOR 10 ANI??DESFIINTAREA SIIJ, DISPARITA SIPA, abrogarea art 7 privind acoperitii din justitie de care mj, csm, cnsas, csat refuză să dea lămuriri??aducerea cate unui fugar e mai important decat actul de justitie, dosarele uitate de5-6-7 ani prin sertare,plimbate intre SIIJ-PARCHETE-POLITIE????TERMENE LA 8-16 LUNI LA CSJ, HOTII DIN ȚARĂ SUNT MAI BUNI LA DOMICILIU LOR CU PISCINĂ ȘI PRIETENI, DECAT cei refugiati intre itaia si germania, anglia si aiurea??? judecatoarea de la mangalia unde a terminat dreptul, la privat, e si lector dr la A-gigea??cresterea si marirea celor ce au termnat studiile particulare si au comasat cu politichia, secretariatul, apaatul parlametului și ministerelor, institutii centrale subordonate parlamentlui , iar să nu practici o zi ca magistrat sau avocat, si sa ai responsabilitatea cenuseresei dâmbovitene, diupă ce ai absovit ecologica, cantemir, titulescu, spiru haret, bioterra, e murgu, p andrei, apolonia, etc sa devii magistrat cu salarii 10-20 mii si pensii 20-30 mii a la taica lazar cel cu 33 NUP , e de hazard, politichie, coruptia a la suvava, novaci, mangalia, arad, onesti, bucuresti????

 33. Tică nu are nici Humor, nici măcar Radu nu are. Lăsați-l naibii de penibil, că nu re nici măcar o pereche de fudulii, dar nu … Omletă care ii curge pe craci

 34. trolii psd – SUBSCRIU ! Este asa cum o descrii . Cu ochii beliti de dimineata pina seara pe Cotidianul . ro , cu miinile descarnate , buzele subtiri facute punga , nas ascutit ca baba-cloanta , bate , bate , bate , la tambal . Copiaza in nestiire , cu infrigurare , poezii , nuvele , schite , manele . I s-a racit de tot cafeaua din cana ciobita , pe care i-a daruit-o bombonel la o serbare cu pensionarii credinciosi . Scopul , paralizarea unui site care se incapatineaza sa nu moara , care este ingrijorat cu adevarat de soarta Romaniei . Slujeste hotia , coruptia si tradarea . Gunoi slujesti , gunoi esti .

 35. Gresesti, Ticuta! Am parul blond, nici pre’nalta, nici prea scunda, ochii cu nuante verzi iar buzele au fost frumoase de cand ma stiu.
  Imi place poezia, imi plac cantecele si-mi plac oamenii „frumosi” adica oamenii cu suflet mare si bun. Nu port ranchiuna. Ma intristeaza rautatea dar… Asta e!

 36. domana ministru se bucura ieri ca nu stiu ce institutie din justitie s-a autoseziat in cazul judecatoarei de la constanta care a vrut sa afle, in timpul sedintei, daca victima decedata se afla in sala.

  duamana ministru se bucura… sistemul de justitie din Romania este la pamint in primul rind datorita calitatii umane precare a indivizilor care au devenit judecatori fara scoala, fara morala, fara traire, influentabili si manipulabili si care isi asteapta pensia speciala in jurul virstei de 45 de ani. adica o noua specie de paraziti.. niste bestii ordonate dinspre bancile unor facultati obscure cu profesori obositi de predat si la stat si la privati, preaplini de ei, fara tragere de inima, fara dorinta, fara putinta. dreptul a ajuns fieful pitipoancelor si al pestilor, traficantilor de droguri si de vieti umane, impartitori de nedreptate iar duamna ministru se bucura… portocala ar trebui sa fie sigla justitiei romanesti si duamna ministru care se bucura…

 37. Nu este Tica . Crezi ca este cineva pe aici care sa nu realizeze care este rolul tau ? Ca eu nu cred .

 38. Nici Udrea nu a crezut ca va face pârnaie si aia era mai ceva ca aceasta micutză Gorghiu, prestatara pe centura politichiei romanesti…valabil si pentru Ciolanis si toata gasca de mafioti PSD si PNL…vad ca e inghesuiala la euro-parlamentare pt pensie EU, semn ca ciordeala din Rom devine periculoasa si ff riscanta…ehhh, acu esti sus, maine esti jos si poimâine la bulău…la mai multi…

 39. No ma bajeti ce aveti cu ” biletelul” ?Pai a scris IL Caragiale o piesa despre asta . Nu era mai bine ” Un baietel (gigolo sau chipendel) pentru Alinutza Saltelutza ” ?Asta asa ca sa nu-si iasa din ” mina” ?

 40. @ „Patul lui Procust!”, 26 feb. 2024 la 18:03
  Lasă-l în pace pă sărmanu’ criminal bruknero/brucănizd-$$oroșizd reckrutat la Toulouse Neulander Pedro, cu ștoarfele lui bolșevice dă prima pagină media!
  Pregătește patu’ să fie kalt niemțăsk, șî cu ceva kondoamme pă lîngă iel, că uite în poză cum se uită Plăvanu’ la gleznele subțiri ali lu’ șuolduovianka Gorghiu-„Diej”! Că s-o fi săturat la Ykuador dă glieznili
  https://www.youtube.com/watch?v=_BLsW_WzAPw
  lu’ dansatoarili alia kenyene, vierișoarili lu’ Hu$$ein Obama……[RumBurak Berkay Akgül]

 41. Universitatea de drept este o fabrica de infractori.Romania nu are justitie,are o gasca de lichele in sutane indopate de bani grei comandate de pertide sa apere hotii si borfasii.Ce pretentii sa aveti de la aceasta fufa mincinoasa care patroneaza cangrena Romaniei,justitia? Imaginati-va aceasta lichea penelea de rang inalt,de Prahova, care fura zeci de milioane de euro si e tinut in libertate de astiaa care striga hotii la altii,(rares bogdan,ciuca,turcana,etc.,liberalii lui bratianu,niste lichele) la pesedea si userea,care se bat cu caramida ca ei sunt viitorul acestui popor, ca au suferit prin inchisori comuniste traume si asupriri si care de 30 de ani ne tin in minciuna si hotii.Pentru astfel de marsavii si hotii i-au dus comunistii la stuf,canal si Poarta Alba,nu la libertate cum sta asta acum.Daca o tin tot asa tare ne temem ca va trebui sa ii aducem pe-ai lui ceasca din nou sau legionari, sa repuna tara pe fagas normal. Intre razboaie era intrecere la furat si hotii intre liberali,taranisti si carol.Afacerea Skoda e emblematica , o hotie care a oropilat istoria tarii.Ce ticalosi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.