Un celebru restaurant bucureștean va fi demolat

Mama lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu au anunțat că intenționează să demoleze unul dintre cele mai cunoscute restaurante bucureștene. Este vorba despre celebrul „Doi Cocoși”, situat pe Șos București-Târgoviște, notează profit.ro.

Ce vor să construiască acolo? Citește pe profit.ro

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Vax. O tzoapa senila si un ghertzoi soto, carciumari de mahala anunta ca-si darama sandramaua. Pe cine si de ce-ar interesa „vestea” data la gazeta staeasca…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.