Un cititor: De ce sunt vinovați profesorii?

ha,ha! comentează Profesorii, păcăliți la Cotroceni

Profesorii sunt vinovati pana la urma/
Pentru ca au trecut-o pe Alinuta, pe Raluka/
Pe Blaga, pe Sika, pe plavan, toata turma/
PE Nicu balbaitu si pe Bode naluca!/

Pe Stroe, pe Catzu maimutza nebuna/
Toti niste prosti cu diplome-n mana/
Toti esuatii si vanzatorii de tara/
Cu diplome false platite pe afara/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

12 Comentarii

 1. Haideti sa fim seriosi .Ati vazut in piata care este nivelul de exprimare al profesorilor ? Ati vazut cum s-au pozitionat fata de situatia maririlor salariale fara sa stie macar o boaba de adevar juridic si cine poarta responsabilitatile ?Ati vazut cit se spasiti au iesit lideri de sindicat dupa discutia cu Presedintele atunci cind li s-a aratat realitatea ce ii manipuleaza:

 2. Nu prea ati nimerit-o cu pacaliciul asta , cu ha-ha . Un pezdist cu creierul pirlit de politica , ca porcul de Ignat . Nu aduce plusvaloare pt. Cotidianul .ro .

 3. Pe liderii sindicali nu-i apara cineva, au fost in mana principalului lor dusman ! Cand faci greva generala trebuie sa ai bani stransi demult sa-i sustii pe cei neplatiti, altfel esueaza totul in mai putin de o luna. Guvernoiul l-a lasat special pe militaurul nesimtit sa joace la limita de subzistenta a grevistilor nepregatiti. In plus, grevistii trebuiau sa organizeze o formatiune de paza fizica a sindicalistilor, altfel sunt fiii ploii !!! Eh, totul se putea invata de la cei care au o experienta de 100 de ani, de pe vremea cand sindicatele erau conduse de cei mai mari criminali, ca „lupta de clasa” e ca ursul, adica nu e joaca. Deocamdata este un meci Putin cu Zele, un profi cu un amator.

 4. Gică, tu chiar crezi că ăia care s-au „exprimat” în piața chiar sunt profesori ? Zău, mă! Iar dacă ăia chiar sunt profesori, ce-i mai miră pe mulți cu scoli făcute acum multi ani procentul de funcționali?

 5. Am vazut cateva interviuri cu profesori la miting.
  In ’90 aia cu „noi muncim nu gandim” macar aveau o scuza. Isi recunosteau statutul. Ne mai miram ca scolile au devenit fabrici de idioti.
  Daca ii dai afara din invatamant astia sunt muritori de foame, nici la sparanghel nu fac fata.

 6. După lupte seculare de 34 ani s-a privatizat și educația după medicina. Medicii de la stat te cheamă să vii la cabinetul privat sa te trateze pe îndelete și acum profesorii te cheamă acasă la meditație pentru învățare cu simt de răspundere! Aici am vrut sa ajungem! Aici am ajuns, la capitalism sălbatic! Cine are bani mănâncă ,ci nu, nu ii e foame!

 7. Tetea,lache bine ca recunosti ca ai absolvit o fabrica de idioti…..e un pas inainte.

  • Totul pleaca de la scoala! Cine a avortat prosti cu diploma? Nu profesorii care s-au prost(ituat) in fabrici de diplome false, inclusiv doctorate? Acum sunt 99 % in politica, administratie, invatamant , spiru haretisti, ecologisti, maiorescieni,etc., fătati in toate orasele, orasele ,facultati apărute ca ciupercile dupa ploaie!

 8. sunt prosistem (oricare ar fi el), ei se vaccineaza, spargatori de greva, sunt rosofobi si antiputinisti, ce mai, occidentali sadea, vai de ei de idi corecti poolitic.

 9. Susțin 100% greva profesorilor. Orice ar comenta conservele din pădurice, eu sunt gata să ies în stradă alături de profesori. De se întâmpla în Franța deja ardea palatul. Nu știu amănununte despre salariile profesorilor, dar ei dacă spun că le-a ajuns cuțitul la os, îi cred. De aia sun aroganți conducătorii , când protestează la noi o categorie profesională sar vocalii în apărarea guvernului cu atacuri subtile. E ironic, în situațiile astea se detonează acoperiții din presă. Exemplu: Ciutacu.

 10. da, ma , giga, da’ bacu’ de ce nu l-ai luat? pen’ ca n-ai putut copia? nu te-a lasat profu’ supraveghetor sa scoti copiutele?

 11. da, ma , gica slam bihoreanu de la salonta , da’ bacu’ de ce nu l-ai luat? pen’ ca n-ai putut copia? nu te-a lasat profu’ supraveghetor sa scoti copiutele?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.