Un elev de clasa a VIII-a s-a dus cu muniție la școală

O școală din localitatea Cavadineşti, din județul Galaţi, a fost evacuată după ce un elev a venit cu muniție în instituție. Autoritățile au intervenit de urgență la școală, unde efectuează o misiune de preluare a unei muniţii rămase neexplodate, informează monitoruldegalati.ro.

Un elev de clasa a VIII-a a găsit un element de muniţie (obuz) pe malul râului Prut și l-a adus în incinta şcolii.

Directoarea a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a semnala problema. În total, 90 de elevi şi 10 cadre didactice au fost evacuați din șocală.

La locul evenimentului s-a deplasat echipajul pirotehnic şi un echipaj al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

  1. Mare noroc ! Daca se intimpla doar vreo suta de km mai la nord, in Vaslui, elevul sigur il ducea la circiuma sa-l vinda pe doua slibovite ! (ps : pe de alta parte e normal, obuzul facea parte din armele trimise de americani Ucrainei si la cit de zaharisit e tataie Joe, o fi scris „Galati” pe colet …)

  2. Păi n-a vrut poporul o țară ca afară?
    Acum de ce se mai miră?

  3. E minor, oameni buni! Ce voiau să facă cu muniția daca nu sa o care la o instituție de renume😉? Bine că a dus-o la școală și nu a umblat la ea, nu a lăsat-o în calea mașinilor pentru ceva mai grav! Eu propun sa ii de-a o medalie pe motiv serios „cel mai îndrăzneț minor care a pus pe tava muniție”! Nu e bășcălie, alții ar fi făcut cu totul altceva mai grav! Minorul conștient a predat-o autorităților.

  4. Cu ce să se fi dus la școală? Cu cărți și caiete nu mai e voie fiindcă obosesc spinarea, iar telefon șmecher oricum are orice fraier și nu mai ieși în evidență cu așa ceva.

  5. Tot e bine ca n-a batut vreo profesoara pana s-o bage in spital……[Rumburak]

  6. De atata timp ministra analfabetismului Deca tace exact ca si mentorul el, dulapul cu sfori. Probabil ca se si rade de plangerile si apelurile profilor naivi care nu-si dau seama ce se intampla. Si nimeni nu poate sa-i apere pe elevii terorizati, ca stie ce se va intampla daca vorbeste neintrebat, ca fermierii sau vreun politician fara chemare.

  7. Bula, care era in armata, i-a trimis ma-sii o grenada si o srisoare: mama, daca scoti cuiul, primesc permisie de o saptamana.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.