Preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul său de externe, morți în prăbuşirea elicopterului

Update. Salvatorii iranieni au recuperat luni dimineaţă rămăşiţele pământeşti ale preşedintelui iranian Ebrahim Raisi şi ale altor opt pasageri din elicopterul care s-a prăbuşit cu o zi înainte în nord-vestul ţării, a anunţat Semiluna Roşie, informează AFP.

Suntem pe punctul de a transfera cadavrele martirilor la Tabriz”, marele oraş din nord-vestul Iranului, a declarat şeful Semilunii Roşii, Pirhossein Koulivand, la televiziunea de stat, anunţând totodată încheierea operaţiunilor de căutare.

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi, ultraconservator considerat un potenţial succesor al liderului suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, şi ministrul său de externe Hossein Amir Abdollahian şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter într-o zonă muntoasă din apropierea graniţei cu Azerbaidjanul.Update. Preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi ministrul său de externe, Hossein Amirabdollahian, şi-au pierdut viaţa în prăbuşirea elicopterului care îi transporta, într-o zonă muntoasă şi pe o vreme foarte rece, a declarat luni un oficial iranian, după ce echipe de căutare au localizat epava aparatului de zbor în provincia Azerbaidjanul de Est, informează Reuters.

„Preşedintele Raisi, ministrul de externe şi toţi pasagerii din elicopter au fost ucişi în prăbuşire”, a declarat pentru Reuters un înalt oficial iranian, sub rezerva anonimatului din cauza sensibilităţii subiectului.

Update. Echipele de salvatori nu au detectat luni ”niciun semn” de viaţă umană în elicopterul la bordul căruia s-a aflat preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi care s-a prăbuşit duminică în nord-vestul Iranului, potrivit televiziunii de stat iraniene, relatează AFP.

„În acest stadiu nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viaţă”, a anunţat televiziunea iraniană după localizarea aparatului de zbor.

Update.Elicopterul în care se află preşedintele iranian Ebrahim Raisi şi alţi oficiali, între care ministrul de externe, a fost localizat pe un munte din nord-vestul Iranului, au anunţat luni serviciile de salvare, estimând că situaţia „nu este bună” pentru a găsi supravieţuitori, relatează AFP şi Reuters.

„Elicopterul preşedintelui a fost localizat. Echipele de salvare se apropie de locul accidentului (…) Situaţia nu este bună”, a declarat şeful Semilunii Roşii, Pirhossein Koolivand.

Upadate. Echipele de salvare continuă căutarea elicopterului, dar acţiunea este îngreunată de condiţiile meteo dificile şi de căderea nopţii, relatează agenţiile Reuters şi DPA. Declaraţiile oficialilor iranieni şi relatările din mass-media locale sugerează o prăbuşire a elicopterului.

Update. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Ultima poziţie a elicopterul dispărut într-o zonă muntoasă este cunoscută cu aproximaţie, respectiv pădurea Dizmar din apropierea oraşului Varzaghan, dar căutările sunt îngreunate de condiţiile meteo nefavorabile, în special ceaţă densă, a declarat la televiziunea de stat ministrul iranian de interne Ahmed Vahidi, care a mai spus că au existat unele contacte cu ocupanţii elicopterului, fără a oferi detalii.

Update. Un elicopter dintr-un convoi care transporta mai mulţi oficiali iranieni, printre care şi preşedintele Ebrahim Raisi, a efectuat duminică o aterizare forţată, a confirmat ministrul iranian de interne Ahmed Vahidi în urma relatărilor din presă, dar încă nu se cunoaşte starea preşedintelui, relatează Reuters.

Ministrul de interne a confirmat de asemenea că sunt în desfăşurare operaţiuni de căutare-salvare, dar acestea sunt îngreunate de condiţiile meteo dificile. El nu a precizat dacă preşedintele Raisi se afla la bordul elicopterului implicat în accident.

Potrivit agenţiei de presă semi-oficiale Tasnim, citată de CNN, unele dintre persoanele care-l însoţeau pe preşedinte ar fi reuşit să comunice cu Teheranul, ceea ce dă speranţe ca incidentul să nu se fi soldat cu victime.

Elicopterul zbura într-o zonă muntoasă din nord-vestul ţării într-o formaţie de trei elicoptere, dintre care două transportau miniştri şi oficiali, care au ajuns teferi la destinaţie, relatează de asemenea agenţia Tasnim.

Un elicopter al preşedinţiei Iranului a fost implicat duminică într-un accident în nord-vestul ţării şi încă nu este clar în ce stare se află preşedintele Ebrahim Raisi, relatează agenţiile internaţionale de presă, citând mass-media oficiale iraniene.

Elicopterul implicat în accident zbura într-o formaţie de trei elicoptere.

Potrivit agenţiei IRNA şi televiziunii de stat iraniene, elicopterul a efectuat o „aterizare forţată” şi echipele de intervenţie se îndreaptă spre locul accidentului.

„Unele informaţii neconfirmate arată că elicopterul care-l transporta pe preşedintele Raisi ar fi avut un accident în provincia Azerbaidjanul de est”, a transmis televiziunea de stat de la Teheran, adăugând că sunt în desfăşurare operaţiuni pentru localizarea elicopterului, dar căutările sunt dificile din cauza condiţiile meteo nefavorabile, cu ceaţă densă într-o zonă muntoasă.

Agenţia de presă oficială IRNA a relatat ulterior că preşedintele Raisi şi ministrul iranian de externe se aflau printre pasagerii elicopterului.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

63 de Comentarii

 1. Au apărut deja cei doi trolii trotinetari ,care au intrat la halit rahat imperialist ,va orbit apusul rău gușterilor,unu care vb de moartea aproapelui ,dar nu ,el este pacifist ,nu criminal că puțin , fugiți băi trotinetarilor la recreat afara ,lăsați bășinie lui relicva unghiul Giury

 2. L-o fi doborat vreun muscal matrafoxat cu vodka. L-a confundat cu un elicopter ucran.
  [KktkuM0tZ: lingau putinos consecvent]

 3. Cine vorbeste de imperialisti! Ca rusii n-or fi producand si ei destul rahat imperialist! CSI nu-i un imperiu si tot incearca sa se lateasca precum ciuma? Te pomenesti ca toate nationalitatile alea asiatice (cca 80) nu mai pot de dragul rusilor si al lui Putin si de aceea stau sub cizma muscaleasca.

 4. S-au asigurat de cele 72 de fecioare. Trai nineaca sus in rai!

 5. Prostovanii inapoiati nu știu ca o rugăciune este un fass? Înapoierea nu ajuta. Sa crape toți popii și imagini pastorii ipocriti. Lumea poate trai fără ei.

 6. Tomiline,tu poți merge pe trotineta? Asa-i ca ești frustrat pentru ca în copilărie nu ai avut trotineta? Altfel nu i teleg comentariul tău imbecil. Ce legătură are un ins care foloseste trotineta cu incultura ta?

 7. „ÎN NOAPTEA ACEASTA TOATE AGENȚIILE DE PRESĂ OCCIDENTALE VOR TRANSMITE „ȘTIREA ÎMBUCURĂTOARE” :PREȘEDINTELE A CĂZUT DIN ELICOPTER;PREȘEDINTELE NU A FOST GĂSIT;PREȘEDINTELE E MORT…. MÂINE SPRE AMIAZĂ UNUL SAU DOUĂ GAZETE VOR ANUNȚA CU TRISTEȚE ȘI CU LITERE FOARTE MICI : PREȘEDINTELE IRANULUI ȘI-A RELUAT ACTIVITATEA…!!

 8. ” Aveti grija ce va doriti” ! Daca asta a sucombat , nu stiti ce dogmatic va fi urmatorul prezident.Cu bune cu rele asta i-a tinut pe „persi” in friu. Deci inca o data : ATENTIE !

 9. Ayatolahului trebuia să fie în elicopter și trecut în lumea fecioarelor.Lumea ar scăpa de un criminal sângeros.

 10. În viață există lanțuri convenabile de evenimente înrudite care duc la consecințe puternic dorite. După asemenea experiențe, ne întrebăm cum se dezvoltă astfel de serii de evenimente?

 11. Asta e insignifiant…cand crapa naparca sorosh va fi sarbatoare in lume.

 12. Citesc comentariile si sunt intr-o mare dilema : Jigodiile au produs globalismul sau globalismul a produs jigodiile ? As putea capata un raspuns ? Jigodiile trebuie sa stie !

 13. Președintele iranian este prieten cu Soros.Stiu asta din sursele mele mai presus de orice îndoială.Asta nu-i tot:pe ascuns ascultă de agenda israeliană.Mare pagubă nu-i dacă o mierleste acest globalist și progresist proamerican.Aviz celor ce se dau de ceasul morții cu căinarea acestui globalist.Ayatollahul este cel care ține piept emergentei americane.

 14. Conform informațiilor care circulă prin iranienii din Siria, niciunul dintre cei aflați la bordul elicopterului nu este în viață. Și se presupune că restul autorităților din Iran știu despre asta.

  Mai mult, există două operațiuni de salvare: una care se desfășoară efectiv și cealaltă o operațiune de salvare care este prezentată presei, care are scopul de a întârzia timpul și de a reduce posibila nemulțumire emoțională a poporului iranian care ar fi putut avea loc. dacă moartea președintelui iranian Ibrahim Raisi ar fi fost anunțată aproape imediat.

 15. Agențiile de presă iraniene relatează că aterizarea forță a elicopterului de la Raisi se datorează condițiilor meteorologice grele – în regiune a fost ceață. De asemenea, sa raportat că echipajul elicopterului a putut contacta rapid centrul de comandă. Problemele tehnice întâmpinate de echipajul elicopterului vor fi semnalate ulterior după lucrările comisiei speciale. În același timp, ‘Al Jazeera’ consideră că „există un anumit mister asociat cu acest incident”.

  Corespondentul ‘Al Jazeera’ a atras atenția asupra declarației lui Raisi făcute la ceremonie. El i-a spus lui Aliyev că „cuiva poate să nu-i placă întâlnirile noastre și succesele noastre comune” și că „principalul este să implementăm împreună ceea ce este în beneficiul țărilor, statelor și popoarelor noastre”. Agenția consideră aceste cuvinte „fie o presimțire a unui anumit pericol din partea lui Raisi, fie că avea unele informații”. Se pune și întrebarea: de ce, dintre cele trei elicoptere, cel în care zbura Raisi a avut probleme? (întâlnirea președintelui Azerbaidjan Aliyev cu omologul său iranian Raisi în zona de frontieră este un eveniment extrem de rar – au participat la ceremonia de punere în funcțiune a complexului hidroelectric Khudaferin și deschiderea complexului hidroelectric Giz Galasy, construit pe râul Araz).

  Informațiile despre o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate iranian, care a fost prezidată de șeful și liderul spiritual al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, au fost respinse de ziarul ‘Tehran Times’.

 16. Urgent, trio infractori: ursar, plavan și slănină depozit, condoleanțe, doar la asta va pricepeți.

 17. Paulian Ionescu spune:
  19 mai 2024 la 19:31
  Iar ai inviat vierme si te semnezi cu numele si prenumele meu ?

 18. @Valter COJMAN-asta miroase a mâna criminala fundamentalistă(i.e.Ayatolahul).Nu mai mâncați 💩,parelnici îndoielnici.

 19. Mergi la Domnu’, elibereaza poporul acela de otrava religioasa pe care o raspanditi.

 20. Il cauta cu drone din acelea de omoara ucrainienii? Sa il gaseasca cand le voi spune eu.

 21. Sa fie un semn de la Allah ?, Sa fie karma ? 2024 este anul in care si Putin va plati.

 22. Bibi Netanahui ar trebui sa.și ia degustator și sa.se se uite în spate mai des😁

 23. @gheghea kaghebistul -atentie ,toți președinții criminali vor da socoteală.In frunte cu Putin.Numai jigodiile contesta aceasta lucru.Si proști și puțini.

 24. Clona de la 19:31 să-ți fie rușine că folosești numele meu.Alo ,redacție,permiteți așa ceva?

 25. @Paulian Ionescu,care ești care?Care ,cel normal,care ,cel bolnav la cap.Astept explicații.Nici acum nu ai explicat de ce eu as fi agent al serviciilor secrete din Orcia.

 26. Președinți mai are Iranul, n-a secat baltă.Numai mullahul șef, ayatollahul contează cu adevărat.Pagubă-n ciuperci.Oricum, era decorativ.

 27. Nu fiți răi! Eu am fost la biserică să-i fac pomana așa cum se cuvine unui creștin. Da m-a luat popa la goană și m-a înjurat.

 28. Oricum presedintele in Iran este doar simbolic, ca sa zica si ei ca au democratie. Acolo conduce ayatollahul. El este adevaratul imparat al Iranului. Ayatollahul are legatura directa cu Allah si face totul dupa cum i se comanda din ceruri.
  Restul; presedinte, premier, guvern sunt ZERO, eventual doar executanti……[Rumburak]

 29. Omul e poreclit „măcelarul din Teheran”, e responsabil pentru mii de execuții a unor prizoneri politici, mulți iranieni sărbătoresc…

 30. Karma. Intai a fost Fico impuscat. Acum presedintele Iranului cade cu elicopterul. Astia sunt/erau sustinatorii Rusiei. In stilul asta s-ar putea sa ajunga si Putin sa aiba un accident in curand.Doamne ajută.Desi mi-aș dori să fie judecat in stil Nuremberg și condamnat la moarte.

 31. @Postăkel Gudurău
  -presedintele Iranului
  M.Ahmadinejad la ONU:

  1.”entitatea sionista nu are radacini in orientul apropiat”,
  puf, a plecat delegatia izreal
  2.”incidentele misterioase de la 11 septembrie”,
  bag, au iesit americanii
  3.”homosecsualitatea e un fenomen vestic”
  -aproape toti au parasit lucrarile….

 32. E mana Rusiei,e clar stilul lui Putin,va amintiti de Prigojin

 33. DAR CEI DIN CELE 2 ELICOPTERE N-AU FOST ÎNTREBAȚI ,NU AU DE RĂSPUNS NIMIC,EI NU AU TRECUT PRIN ZONA ACEEA ATÂT DE PLINĂ DE CEAȚĂ?N-AU VĂZUT CĂ DIN 3 AU RĂMAS DOI,APARATELE ACELELEA DE ZBOR -N-AVEAU SISTEME DE COMUNICARE DE TOATE FELURIL? ORI PILOȚII AU ADORMIT ȘI AUTOMATELE DE ZBOR -AU AJUNS LA TEHERAN! CINE?CINE?CIIIINEEE?

 34. Daca n-ar fi vorba de presedintele celei mai vanate tari din lume, ai spune ca e un accident…

 35. Celelalte gunoaie ale planetei (rusii si turcii) le-au trimis imediat fratilor lor intru sustinerea si finantarea terorismului mondial, iranienii, echipe de de salvare ca sa-l gaseasca pe Ebrahim Raisi mort!
  Dragut din partea lor!:)
  Data viitoare poate il gasesesc la fel si pe Ali Khomeini!Gunoaiele la gunoaie trag.Precum gunoaiele de troli prokremlin.

 36. „Sperăm că Dumnezeu Atotputernic… ” Este o traducere inexacta – dumnezeul lor nu a avut un fiu. Din acest motiv ei practica o ideologie a mortii. Autorii atentatelor teroriste sunt determinati sa se sinucida mintiti ca-i asteapta 50 sau 72 de fecioare, dupa caz.

  Religia implica un raport vertical cu o entitate spirituala. Ideologia este un raport cu ceilalti. In cazul lor, omorati daca nu se convertesc. Vedeti genocidul comunitatii Yadzi produs de cei cu religia pacii.

 37. Cel care a dorit si a lucrat asiduu sa sape groapa evreilor…a ajuns sa cada el in groapa. Bun lucru!

 38. Eliberati fecioarele, vin criminalii de copii ucrainieni.Daca era și Putin deschideam șampania .Țepușa este pregătită.

 39. Daca l-a lovit o racheta se va vedea in urmele lasate pe piesele lovite.
  Cine putea trimite racheta sau drona.
  PRIETENII IRANULUI…

 40. @axin,ai îmbătrânit degeaba:nu e mana Rusiei ,e mana Mosadului,dar nu se va afla niciodată asta.Elicioterul era o vechitură rusească(deh, Rusia cea mai tehnologica țara…vorba ta)Good job, Mossad!
  Câteva turbane lipsă la apel. Nici o pagubă.Am mai spus:acest președinte este un sorosist globalist.Din surse sigure știu asta…

 41. Deci presedintele Iranului zbura cu un Bell 212 din 1970, care a intrat intr-un versant al muntelui pentru ca era ceata densa si nu avea avionica moderna (de asta de baza, gen (FLIR)infrarosu sau navigatie). Daca nu ar fi trimis turcii o drona sa gaseasca locul accidentului, nu l-ar fi gasit nici azi. Astia chiar vor sa se lupte cu israelienii, care au tehnologie cu 50 de ani mai avansata?

 42. Le-a luat 12 ore să găsească elicopterul președintelui. Poate cheltuiți mai puțin pe arme nucleare și mai mult pe radio/transpondere.Cand te pui cu Mosad ori cu SBU ucrainean e greu sa nu te ajungă blestemele lor.Un fanatic religios mai puțin.Nici o pagubă.Regretam că nu a fost și Putin cu latrov în elicopter.Scapam de trei criminali.

 43. Adică celelalte două elicoptere în care nu se aflau persoane importante au reușit să treacă prin ceață fără incidente iar elicopterul în care se aflau președintele și ministrul de externe, care se presupune că este cel mai avansat și dotat tehnic, cel mai atent verificat elicopter, s-a rătăcit și a nimerit într-o stâncă tare de care s-a și lovit? Hai că e cusută cu ață albă. Și supraviețuitorii care au trimis SOS-uri dar care n-au supraviețuit? N-a trimis nimeni nici-un SOS. Pur și simplu după ieșirea din ceață s-au numărat elicopterele pe degete și s-a constatat că unul e minus. Adică sunt numai două. Ce pot să zic? Modul de operare e specific unor anumite servicii de inteligență adversare, știm bine care.

 44. Se pot face o gramada de speculatii in jurul acestui ATENTAT de TIP SOVIETIC, vezi Prigojin…Raposatul a fost timp de decenii un fel de
  KoyveSSy bolsevico-islamist, dar mult mai eficient in SECERAREA DE VIETI OPOZITIONISTE!!! ASASIN calificat, devenise un PERICOL pentru RASPUTINU ayatolah persan, fiind vehiculat drept cel mai demn succesor!!! M-a incantat zicerea superba cu „Aterizarea fortzata”…
  E ora 9:44…

 45. nu exista accident in lumea lor si nimic nu este intamplator. cred ca si omul de rand vede asta, ar fi culmea sa nu o vedeti voi…cum a fost „accidentul” de la balotesti…sistemul scapa de incomozi, iar acum, elitele 1% scapa de cei care se opun tavalugului…Iran o tara foarte bogata, in regiune, nu…? sua se chinuieste de ani de zile sa „intre” acolo. Tocmai ce-am citit un articol ca cei foarte bogati fac evaziune. adica coruptia tradatorilor infiltrati s-a instaurat in toate tarile, fie ca sunt totalitariene fie fals democratice. totul este o manipulare si o minciuna… daca am sti cu adevarat adevarul, cred ca am refuza sa mai existam…o lume demonica, in care existenta inseamna sacrificiul nevinovatilor.

 46. lili, dacă SBU-ul ucrainian este atât de bun înseamnă că FSB-ul este Zeus. :)) da, Mosad-ul este renumit, poate cel mai bun serviciu din lume, dar înaintea SBU sigur sunt CIA, FSB, MI6, serviciile chinezești. Fiți realiști că de asta țara e în rahat, lăsați plantatul de panseluțe pe Marte!

 47. Granița de aproape e a Azerbaidjanului.
  Principalii aliați și furnizori de arme și de instructori militari ai Azerbaidjanului sunt Turcia și Israel.
  Turcia nu are nici în clin nici în mânecă cu Iranul și deși situația dintre Iran și Azerbaidjan a fost dintotdeauna tensionată datorită minorității azere din Iran ( sunt de 3 ori mai mulți azeri în Iran decât în Azerbaidjan ) , o implicare azeră într-un asasinat transfrontalier ori o complicitate azeră la așa ceva e improbabilă nu imposibilă dar același grad de lipsă suport la sol cât a avut un asasinat cu bombă la o înmormântare din Iran.

  Urmează să trăim vremuri interesante dacă Iranul (Gărzile Revoluționare și serviciul lor de intelligence ) vor concluziona oficial că a fost o mână criminală implicată.
  Pentru bunele la noi toți sper că a fost doar un accident altfel o vedem pe viu nu doar la Netflix “The Wild Hunt”

 48. Toți acești oameni odioși ,care vor moartea aproapelui și distrugerea ordinii sociale ,o să de-a socoteală într-o zi ,chiar și stăpânul Gyuri Soros

 49. Acu trei zile Fico. Ieri Raisi. Cine urmeaza? Niste ucenici-vrajitori incompetenti si inconstienti dechid niste sticle cu spirite pe care nu le vor putea stapani. Si nu-i opreste nimeni. De platit vom plati toti.

 50. The Wild Hunt

  Granița de aproape e a Azerbaidjanului.
  Principalii aliați și furnizori de arme și de instructori militari ai Azerbaidjanului sunt Turcia și Israel.
  Turcia nu are nici în clin nici în mânecă cu Iranul și deși situația dintre Iran și Azerbaidjan a fost dintotdeauna tensionată datorită minorității azere din Iran ( sunt de 3 ori mai mulți azeri în Iran decât în Azerbaidjan ) , o implicare azeră într-un asasinat transfrontalier ori o complicitate azeră la așa ceva e improbabilă nu imposibilă dar același grad de lipsă suport la sol cât a avut un asasinat cu bombă la o înmormântare din Iran.

  Urmează să trăim vremuri interesante dacă Iranul (Gărzile Revoluționare și serviciul lor de intelligence ) vor concluziona oficial că a fost o mână criminală implicată.
  Pentru bunele la noi toți sper că a fost doar un accident altfel o vedem pe viu nu doar la Netflix “The Wild Hunt”

 51. „Preşedintele Raisi, ministrul de externe şi toţi pasagerii din elicopter au fost ucişi în prăbuşire”, DA DE CINE AU FOST UCIȘI ? ori e o scăpare intenționată spre un adevăr sinistru! ÎN MOD NORMAL SE SCRIE:AU MURIT ! DAR -MERGE ȘI AȘA! DUMNEZEUL TUTUROR SĂ-I ODIHNEASCĂ IAR NOUĂ CELOR ÎNCĂ VII SĂ NE ADUCĂ PACEA!

 52. @piticul cracanat,

  Tu nu ai invatat la gradinita ca „nu mor caii cand vor cainii”? Sa te fereasca Dumnezeu ca unul dintre popii aia, pe care tu ii vrei morti, sa te blesteme, ca nimic si nimeni nu mai poate salva!

  @Laur22,

  Se indoieste cineva ca e vorba de mana lunga a Israelului? Israelienii fac ce stiu ei mai bine, asasinate! Bibi nu-si da seama ca aprobarea asasinarii presedintelui Iranului e echivalenta cu semnarea sentintei de distrugere a statului pe care il conduce.

 53. piticul cracanat, moartea aproapelui care are o capră dorită de vecin o vedem mereu în istorie. Fie american, rus, chinez, chiar și estonian.

 54. vinovati nevinovati sa vedeti ca … straniu prophetic evreii si-au dat foc la valiza
  ca evreu mi-e deja lehamite de tampeniile maossad 🙁 !
  S-a prostit … lumea ? 🙁

  CULMEA ar fi ca dupa strania predictie a GENOCIDULUi filistean = „SOLUTIA FINALA”
  MISHTEEAUX (correct ar fi MARELE MISHTEAUX insa nu vreau sa supar invidiosii cu IQ micro)´…

  in „27 mai” sa chiar fie ceva NE-MAI-PIMENIT !

  CChiar si cine nu crede in propheti mozaici (talmudic-biblici) trebuie sa creada in mishetaux …acest partrial erevu renegat si de semintzia lui …din …Russia ! 🙁

  SHALOM

 55. Asa ca Putin o sa mearga doar cu trenu. Numai ca nu exista tren de ceață. In ceață Vladimir Vladimirovici ca la batalia de la Podu Nalt de la Vaslui decla anno Domini 1mia4suti7zaci5,can Stefan cel Mare și mai apoi sfant, i-a sfartica camasa lui Suliman paşa, americanii stiu ca au vazut filmu.Tu nu. Da iti spune Demierlesti.

 56. Acu, fără supărare, ayatolahul ăsta are și el cam la vreo 85 de cotolani, și în curând Allah atotputernic îl va chema la explicații, că nu prea îl iubește și-i omoară miniștrii că a fost fățarnic. Iar cu cele 72 de fecioare, nu prea văd cum se va descurca, că au și ele problemele lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.