Un Forum cu succes anticipat

Aqua Carpatica se alătură ca Partener de vârf la FoodIntelForum, care va deveni începând de azi, FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-a, care va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2024, anunță FoodIntelForum într-un comunicat.

„Aqua Carpatica este o marcă de mare prestigiu în România recunoscută la nivel internațional. Apa minerală Aqua Carpatica se exportă în 16 țări, printre care: Austria, Belgia, Cipru, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Ungaria, Marea Britanie, SUA, etc. Este una dintre cele mai populare mărci de apă minerală din România, oferind o gamă largă de produse: apă plată, carbogazoasă, aromată.

Se alătură și Universitatea Româno-Americană, care recent a aniversat 33 de ani de excelență în educație. Împreună cu 50 de conducători de vârf de business și autorități centrale, cu invitații celebri, discutăm despre oportunitățile de business generate de sustenabilitate și formarea noii piețe a muncii.

Se alătură și Bogdan Alexandrescu, Director Direcția Agri de la CEC Bank , vine să prezinte noi oportunități de finanțare pentru fermieri, producători în foodbiz, energie regenerabilă, retail, HoReCa.

Dumitru Nancu, Director General al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, discută despre finanțări cu Gabriel Biriș, Biriș-Goran Legal &Tax, cu Varujan Vosganian, fost Ministru al Economiei.

Alături de oamenii de afaceri, Ambasada Franței, Ambasada Iordaniei, Ambasada Ungariei, Ambasada Germaniei și Ambasada Regatului Maroc, Ambasada Kuweit și Ambasada Egiptului trimit reprezentanți de vârf, ceea ce confirmă interesul și entuziasmul pentru temele incisive de discuție ale Forumului și mai ales marile oportunități de business generate.

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-a, 24-26 aprilie 2024, strânge în trei zile de eveniment peste 330 de conducători de vârf din business-ul mediu și mare din România și conducători din autoritățile centrale și mediul academic. Un eveniment intens de business pe care alăturarea celor două nume de brand îl onorează!”, se arată în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.