Un fost internațional își pune cenușă-n cap

Ionel Stoica si Marcel Raducanu aplauda publicul la meciul de fotbal dintre CSA Steaua Bucuresti si FC Unirea Dej, contand pentru Liga a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, luni 7 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Acum, după ce naționala țării noastre a anihilat cu o superbă victorie în fața Ucrainei ridicatul grad de pesisim care exista înainte de EURO atât printre oamenii de fotbal cât și printre suporteri, multă lume își pune cenușă în cap pentru faptul că nu a avut încredere în tricolori.

Printre cei care au avut o atitudine foarte critică față de ceea ce va face echipa României la EURO și în general despre valoarea jucătorilor selecționați s-a aflat și Marcel Răducanu. Un jucător genial la vremea lui, în anii ’80 ai secolului trecut, care a îmbrăcat tricoul cu tricolor și a făcut meciuri de poveste până a rămas definitiv în Germania.

Răducanu, care a jucat ani de zile la Borussia Dortmund, este cel care fără să stea pe gânduri și-a exprimat fățiș scepticismul asupra faptului că fosta sa echipă din Bundesliga, finalista ultimei ediții de Champions League, l-ar vrea din sezonul viitor pe Dennis Man. Din punctul lui de vedere, niciodată, Dennis Man nu ar fi avut valoarea de a juca la Borussia Dortmund.

Iată că după ce România a entuziasmat cu prestația perfectă în fața Ucrainei, Marcel Răducanu arată o coloană verticală de apreciat, cerându-și public scuze tricolorilor pentru faptul că nu a avut încredere în ei și i-a criticat.

El a avut puterea de a recunoaște acest lucru vorbind pentru gsp.ro și admite că nu înțelege de unde acest joc atât de bun care îi dă peste cap toate impresiile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului față de echipa națională.

 „Nu mai știu ce să cred. Nu realizez cum am putut să jucăm așa de bine împotriva Ucrainei. Am făcut meciul perfect. Îmi cer iertare că i-am criticat pe băieți și-i felicit din inimă pentru modul cum au evoluat! Și pe ei, și pe selecționer, dar și pe fani. Ce atmosferă au putut să facă!

I-am urat «La Mulți Ani!» și i-am sugerat să le transmită jucătorilor ca pe teren să joace pentru ei, pentru fani, dar și pentru el. Și au făcut-o. Au evoluat cu multă disciplină, cu devotament, cu atitudine și și-au făcut meciul ușor”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

  1. Este o noua dovada ca cei din vest spala creierele atat cele ale lor cat si ale celor pripasiti acolo. Putini sunt cei care scapa.

  2. IDEEA de Bază este ca TriColorii să NU BEA absolut DELOC pe TOT Parcursul Camăionatului.
    De Aia au PIERDUT cu Eleveia, după ce erau triumfători cu Suedia, în 1994.
    De Aia RUSII NU merg la Finale, că la Ăia VOTCA este ca APA:VODCA înseamnă APUȘOARĂ.Puțini dintrre Ruși se abțin de la VODCĂ.
    La Fel Și Majoritatrea Fotbaliștilor. CeiCareAuMINȚILE la EI, preCUM RONALDO și MESSI sunt Acolounde sunt, cț NU BEAU absolut DELOC.
    ORICE INGESTIE DE ALCOOL ÎNSEMANĂ OTRAVĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.