Un interviu ”istoric”. Cine vrea să îl sancționeze pe jurnalistul Tucker Carlson

Comisia Europeana

Au apărut informații că jurnalistul Tucker Carlson ar putea fi supus unor sancțiuni ca urmare a interviului realizat cu președinteșe rus Vladimir Putin, în timpul călătoriei la Moscova, scrie Euronews.

Uniunea Europeană a negat însă aceste informații.

”În prezent, nu există discuții în cadrul organismelor relevante ale UE legate de această persoană specifică…”, a spus purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene pentru afaceri externe și politică de securitate.

Declarațiile aparțin  unor conservatori, care au spus că UE vrea să îi interzică lui Tucker Carlson să mai călătorească, după ce Kremlinul a confirmat întâlnirea acestuia cu Putin.

Afirmația a apărut după comentariile făcute de un actual și fost membru al Parlamentului European, care au cerut sancțiuni împotriva jurnalistului american, după ce a acționat ca „un purtător de cuvânt” și „propagandist” pentru regimul lui Putin.

Cei doi nu au competența de a propune sau aproba sancțiuni.

Remarcile lor au fost asociate greșit cu privire la planurile UE de a-l viza pe Carlson cu măsuri restrictive și amplificat de Elon Musk, descriind acuzațiile ca fiind tulburătoare.

„În prezent, nu există discuții în cadrul organismelor relevante ale UE legate de această persoană specifică (…) persoana americană care se află la Moscova”, a declarat Peter Stano, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene pentru afaceri externe și politică de securitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

33 de Comentarii

 1. Ești in sec 21..De ce trebuie un interviu să fie ”istoric” ? De ce nu circulă ideile, informația conform promisiunilor celor ”aleși” ? Cum de s-a ajuns ca să vrea izolarea unei părți din lume, după ce evident au provocat finanțat intreținut un război european. De ce o cultură europeană e atît de ușor de pus la podea ?? Lichelismul, mita incompetenților in funcții de decizie este evidentă, iar populimea europeană nu iese in stradă..

 2. Tucker si Putin presedinte. Tandemul favorit al idiotilor utili cu drept de vot.

 3. …ursuletule, o parte din raspuns ti l-a dat intox, numai ca a gresit personajele…idiotii alesi de noi au facut in asa fel incat normalitatea sa para…istorica!…aceleasi personaje care incearca sa ne impuna si politica lgbt, sa ne convinga si de vinovatia vacilor ale caror basini vor duce la distrugerea universului, sa mancam gandaci, sa dam liber la sex cu copii…

 4. Un interviu isteric! Nu e deci de mirare ca Carlson nu l-a intrebat pe Lucifericul Dictator despre persecuțiile la care este supusa mujicimea. Si, la final: „Felicitări, tovarășe, pentru alegerile de fațadă si pentru scorul obez asigurat!”.

 5. Pe vremurile „ bune” Vocea Americii, Europa Liberă și alte oficine urlau din toți bojocii precum că în „lagărul socialist”, nu există libertatea presei, libera circulație a ideilor, libera circulație a omului, ce mai, dezastru total. Mai erau și alte teme, dar acum acestea sunt relevante. Ce să vezi, după 30 de ani asistăm la reînvierea acestor practici, mai ceva ca în acele vremuri, și dacă cineva îndrăznește să iasă din rând se dezlănțuie toată furia mass media cea „liberă” și toți politicienii „democrați” asupra „indisciplinatului”. Ba se mai recurge și la metode nu tocmai uzuale, de eliminare a celui în cauză, cum a fost cazul lui Gonzalo Lira, ziarist american mort suspect în Donbass , după ce a criticat administrația Biden pentru implicarea în războiul din Ucraina. Mă tem ca și Tucker Carlson o să pățească la fel. Concluzia. Cenzura comunistă era foarte rea, cenzura capitalistă este foarte bună. Uraaaaaaaaaa !.

 6. Acest interviu este cu adevarat istoric ,pentru americani ! Nu pentru slugile lor din Romania !
  Si nu stiu de ce puneti cuvantul ISTORIC in ghilimele ?! Vreti sa-l duceti in derizoriu ?
  La alea ,,istorice,, cu zdrelenski ,toti slugoii va scapati pe voi de emotie !

 7. Atatea minti bolnave vor cenzura a ceea ce ei numesc misinformation (dezinformare) incat nu ma mira ca apar aceste voci care cer sanctiuni pentru Tucker Carlson. Sa nu uitam ca Russia Today si alte cateva site-uri rusesti nu se poate citi si vedea in UE. Asta spune totul despre „democratiile” europene si „freedom” of press.

 8. Aceste paiaţe demente e la Bruxelles au ajuns să se creadă îndrituiţi să impună până şi unui jurnalist de excepţie AMERICAN pe cine are voie şi pe cine nu are voie să intervieveze! Şi mai au neobrăzarea să se pretindă în numele nostru „apărători ai democraţiei”. Dar ştiţi cine e de vină? NOI! Aduceţi-vă aminte de vorba prea adevărată a unui mare om: „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că a greşit; cu toţii, pentru că am suportat!” Dacă copiii şi nepoţii noştri vor fi victimele şi sclavii transumanismului globalist, cea mai perversă ideologie din câte a putut scorni mintea umană bolnavă din momentul în care a ieşit din caverne, atunci vor trebui să ne blesteme pe noi, pe cei care am permis să se întâmple această grozăvie!

 9. Doar lingaii icorigibili si imbecilii pot crede afirmatiile unui escroc care cu o zi inainte de invazia Ucrainei, declara raspicat ca Rusia nu va invada Ucraina.
  Pe aceasta piticanie cracanata n-o poti crede nici daca l-ai vedea tavalindu-se pe jos ca moare……[Rumburak]

 10. Uăi, mai zgândărițâ-ne vuoi mult… Apuoi vi-ț’ videa vuoi pe Bala di Zmău cân’ ‘om vini cu Șoșocu pistă vuoi!

 11. Totul a fost regizat pe baza unui plan secret. Totul pentru împărțirea cetățenilor în pro și contra, pentru menținerea terorii și fricii in cetățeni la nivel global. Acum, când și-au dat seama că multe adevăruri dureroase au fost scoase la iveală, adevăruri care zgâlțâie încrederea și planurile vestice plus europene, încearcă să abată atenția spre alte subiecte, pentru că cetățenii să rămână în aer cu informațiile și capii vestici plus europeni să rămână în prim plan pentru așa zis-a încredere care e la genunchiul broastei. Nu mă miră această acțiune, se simte planul secret pus în practica între parti.

 12. Haha democratia in UE/America! Sa bagam jurnalistii la puscarie ptr un interviu.
  Inainte spuneam ca cine vrea limitarea jurnalistilor sa mearga in Korea de Nord.

 13. Putin, la rândul său, nu a ratat oportunitatea ‘de a baga bățul prin gard’.

 14. Lui cel care vorbește de la 11’09”
  Pai mai omule,ce-ți mai trebuie daca Putin, a vorbit mult insa degeaba cu leguma de dupa ocean încă în decembrie 2022 și clar ia spus ce trebuie sa făcut..Trebuie de îndeplinit înțelegerile de Minsk..

 15. …oricum, presa de serviciu se afla intr-o mare dilema…pe de o parte, cea mai inteleapta atitudine ar fi sa nu comenteze interviul…pe de alta parte nu au cum sa nu-l comenteze, ani de zile au rostogolit o singura varianta, si aia falsa…acum trebuie sa dreaga busuiocul dar ma tem ca nu-i mai crede nimeni!…va fi interesant sa vedem ce tactica aleg…dar raul, sa spun asa in ceea ce ii priveste, s-a produs si nu mai poate fi oprit…ma gandesc la publicul american, cum va reactiona oare dupa ce va afla pe ce se duc banii contribuabilului de rand?…da, va fi foarte interesant!…

 16. Batranelul vulpoi versat vrea să fie spălat, de aceea, ca sa para Precista, l-a invitat pe acest american controversat. Putin vrea sa se bage sub pielea americanilor. Ca este bun, generos, corect, prietenos. Dar toate aceste însușiri nu sunt caracteristice josnicului ucigaș. Indezirabilul criminal este dator sa fie brutal, daca interesul lui o cere. Fata de popoarele vecine, mai slabe, mila odiosului nazi-dictator nu-si are rostul. Sadismul si razboiul, colonizarea si masacrarea au fost si sunt la ordinea zilei. Nimic altceva. Numele lui, chiar daca a incercat sa dea aerul unui mujic care cunoaște „la joie de vivre”, va dainui oricum in infamie. Caci are destule scbelete in dulapuri. Intr-un cimitir găsești mai putine…

 17. UE ,la indicatia SUA s-a bagat in tot felul de „parteneriate”cu Estul europei,Ucraina,Rep Moldova,Georgia etc.a participat prin G 7,8 si alte cacanarii la fel de fel de samit-uri de care membrii ca Romania nu au habar si nu au participat,fiind vorba de masinatiunile NATO si cercurile lor restrinse de decidenti,au adoptat si pe UE o serie de „rezolutii”,”condamnind cam ca USA tot ce puteau fata de Rusia si scotind alba ca zapada pe Soros,Neuland cu maidanul din 2014,cu intelegerie de la Minsk,de care OSCE si FR si SUA et.s-au spalat pe maini.
  Cf acestor”condamnari”este posibil ca SUA „sa se supere”ca UE,”permite”ca Tucker Carlson sa faca posibil prin interviu ca si partea adversa respectiv Putin sa-si arate punctul de vedere.
  Dar com.eu si parlament eu dezmint asa ceva, ceea ce este f.bine,au mers prea departe cu ticalosiile lor!
  Nu suntem tari cucerite si cistigate la belciuge de catre pedofilii UE!
  si nici de catre ai SUA!
  De altfel stie oricine ca NATO- Stoltenberg in 2008 cu Sarkozi bagat putin la racoare si Merkel au votat extinderea pt. ucraina desi au promis ca se opresc!Acum Stoltenberg spune ca Rusia nu avea „dr.sa spuna veto”,deci lumea e a lui,nu mai exista pt.nici-o alta tara securitate sau aparare!El,Stoltenberg este wikingul number 1,al lumii!si a mai fost un wiking cu fab.de inghetata Basescu,Petrov care si el s-a facut praf,desi lui Bush jr.i-a placut cumva…ca este slujit,probabil la „gradinita de copii”romaneasca si europeana!

 18. E ca si cand un ziarist din uniunea sovietica i-ar fi luat interviu lui Reagan
  Odata cu mutarea sovieticilor la Bruxelles si Washington, si politica sa mutat

 19. Rumburakule, si piticania de la kiev se jura ca nu va ataca tinte din rusia.
  Dar s-a razgandit!
  A aflat si el cumva ca e permis(doar pentru unii)!

 20. Si americanii au (editat) lor in jurnalsim, precum acest maimutoi care este de acord cu politica Putinantropului de invadare a Ucrainei.

 21. Măcar rusul vorbește cu oameni vii americanul cu morții, cred ca îl cheama

 22. …pentru sandu…americanul asta controversat a doborat toate recordurile de audienta la difuzarea acestui interviu…pai, daca este atat de controversat, de ce are audienta asta uriasa?…pe de alta parte…sa luam de exemplu primavara araba, tari conduse de dictatori…cum erau inainte si cum arata acum?…sunt tari care nu pot fi conduse altfel, un mozaic de etnii, culturi, religii, cu istorii conflictuale de secole…cu obiceiurile lor…toti ati fost indignati cand aparuse zvonul ca nu vom mai avea voie sa taiem porcul de craciun, sa sacrificam mielul de paste…nu credet ca si ei au dreptul sa se revolte in momentul in care le ceri ca femeile lor sa umble cu capul descoperit?…tine de cultura lor…obiceiul impamantenit se schimba, daca se schimba, in timp…trebuie sa-i lasi pe ei sa inteleaga faptul ca acel obicei a devenit desuet…si sa-i lasi pe ei sa decida daca adopta cultura ta sau pe a altuia…

 23. Nita ai dreptate: putin vorbeste cu americanul cel viu, Carlson, iar Carlson, vorbeste cu cadavrul de la mosckova, caruia ii tremura piciorul de emotie….

 24. De când pâna când e Carlson „propagandistul lui Putin”?! tembelii din organismele UE sunt de-o incultura si rea-vointa naucitoare, si de condamnat le sunt alegatorii care i-au votat în parlementul european (dinadins nu scriu cu majuscule). Carlson a fost extrem de atent la ce-i spunea Putin, om sanatos fizic, integru mental si care, la rândul lui, stia cui i se adreseaza: îl si-ntreaba, la începutul discutiei, daca e istoric, lucru pe care americanul i-l confirma: e absolvent de istorie. Drept care, Putin evoca istoria Rusiei, tara milenara (si-a sarbatorit 1000 de ani în secolul al XIXlea). Restul discutiei fiind în mare parte dedicat cauzelor (istorice ale) interventiei militare ruse-n Ucraina (cauze pe care si Robinette, si UrSSula si complicii le-au ascuns cu rea-vointa americanilor si populatiilor tarilor membre UE). Interviul lui Carlson = exemplar exercitiu de DEZINTOXICARE. Profesie de credinta, în realitate, anti-UrSSula-Obama-Robinette, complicilor lor din Congres, Comisie si din PE (personaje si institutii pe care nimeni nu le citeaza în interviu). Istoria rediviva, de fapt: ce se-ntâmpla acuma s-a mai întâmplat în ajunul si-n timpul celor doua Razboaie Mondiale. Nil sub sole novum: nici din partea „oamenilor politici” (nocivi), nici a miriadelor de servicii secrete, rivale chiar si-n interiorul unei aceleiasi tari, cf. Rumsfeld, care avea propriul serviciu de informatii, concurent FBI, CIA (napadite de nazisti, dupa WW2), si restului oficinelor americane care-ar fi trebuit sa acrediteze SUA drept SINGURA putere mondiala, Rusia si China, tarile BRICS, spulberându-le visele placute.

 25. Chiar nu inteleg
  am vazut interviul si nu poti sa-i dai lui TUCKER CARLSON nici-o vina
  N-A INSTIGAT ANTI AMERICAN si NU A RIDICAT IN SALVI RUSIA !

  TUCKER a fost foarte echilibrat si se vede ca a incercat sa fie obiectiv fara a pune USA , NATO sau UE in situatia PERDANTA !

  Chiar nu integ de ce asa tambalau LOZINCAR-PROPAGANDISTIC contra lui TUCKER … n.am vazut nimic anti-american sau subversiv inc de-a zis …dimpotriva a aratat ca RUSSIA e dispusa la COMPROMISURI si ca e rationala
  nu plina de URA ideologica la adresa USA
  dimpotriva …chiar PUTIN a zis ca acum sunt si ei BURGHEZI si voar doar afaceri nu RAZBOI IDEOLOGIC … etc. !

  Orice om destept vede ca de facto PROPAGANDA NULANDIERA pierde meciul cu …extrem de calmul TAR russ ! PUTIN ! 😀

  Mai tineti minte cu striga BIDEN ca PUTIN sa fie ucis … si ca RUSSIA sa fie cucerita si maruntita 😀 … ati vazut acum cum un russul nu vrea razbunare pentru iesirile NEBUN-a-DIPLOMATICE ale … lui SLEEPY JOE

  A zis PUTIN la fel ca si BIDEN atunci ca vrea MOARTEA lui BIDEN sau sa piarda in alegeri ? 😀 Drept la replica bidenista avea !
  A facut TUCKER PROIPAGANDA pro-TRUMP cum se ante-spunea propagandistic inainte ? = N-am observat !
  deci … nu s-a facut propaganda 🙁 vestica 🙁 de kko ? 😛
  😀
  IQ=?

 26. ALTCEVA-I GRAV !

  Cum vor reactiona nemtii acum ca au aflat ca rusii nu-s razbunatori si ca VIR sa le vanda gaz IEFTIN pe conducta
  ramasa INTACTA de la NORDSTREAM
  in timp ce guvernul lor spune ca RUSII nu vor sa dea GAZ si ca conducta NORDSTREAM ne-explodata e pengtru
  timpul de dupa BIDEN ?

  Cum va scoate „guvernul neamt” camasa in fata industriasilor germani fara energie si gaz in timp ce PUTIN a zis clar ca
  nu de el depinde deschiderea CONDUCTEI ne-expodate NORDSTREAM
  si ca USA nu ei au hotarat sa le reduca ORICUM-PERDANTILOR nemti si gazul … LNG ?

  AUD ?

  (crezi ca „lucrurile” astea se termina politic-social bine ? cine-i insa in SUBTERAN disperat protestant-masonic ca pierde lumea ?)

 27. HAHAHA !
  Te-ai ambalat ca RAZBOIUL HYBRID russnac … prophetule ! 😀

  HAHAHA ! esti straniu-genial COMIC , istetzule !
  Te-am regasit in ideile lui PUTIN (intreb: „CHIAR ESTI TATA LOR !” = scenaristul GLOBAL ? cel care scrie istoria digerabila PROSTIMII … hehehe ! Oare cum arata lumea ca system la nivelul 4 sau chiar 5 … pe scara RAND Corporation ?)

  Se pare ca FED-ul SI BCE-eaua cu toti mortii luati in calcul mondial azi
  nu-si scot parleala !
  SHANDRAMAUA se duce … buuuuuh !
  NOBILIMEA va aptii ce-a patit in …COMUNA DIN PARIS ! Nu ca dupa va fi rai pe pamant , nici decum …insa
  o vreme va fi SATISFACTION ! 😀
  GANDESTI straniu „LATFEL” baiete ! … ai un stil aparte = poti si ai curaj sa gandesti singur ! sa fi „eretic” in idei!
  Nu multi pot 🙁 !

  IQ=?
  😉

  SHALOM!

 28. UE e deranjata de interviu pentru ca apar adevaruri pe care UE le vrea ascunse…

 29. …pai tocmai am spus pe undeva ca acum se arata para, de-aia sunt toti fierti…au mai scaldat-o cu fermierii, cu anularea subventiilor la motorina, dar acum, cand or afla taranoii sasesti toate astea sa te tii ce iese acolo!…si nu numai, si frantuzii, si belgienii…numai alor nostri le-a rezolvat slinosul toate problemele-hi!hi!hi!, ce gluma buna!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.