Un milion de € din bani publici pentru un site

Un milion de euro din bani publici. Atât au plătit reprezentanții PNL către site-ul televiziunii de știri Digi24. Informația a fost publicată de libertatea.ro care face o analiză pe text. Banii au fost plătiți prin intermediul unei agenții de publicitate, după ce în fruntea partidului au ajuns Nicolae Ciucă și Lucian Bode, mai scrie aceeași sursă.

Citeşte întreaga ştire: INVESTIGAȚIE Un milion de euro din bani publici de la PNL pentru site-ul Digi24. Articolele nu au fost marcate cu semnul P–publicitate, dar au fost trimise pentru plată la partid

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

 1. Incet-incet ies tot felul de matrapazlacuri la iveala. Regizorii debandadei mondiale de aceea se grabesc sa treaca la urmatoarea faza, pentru ca stiu foarte bine ca a trena lucrurile inseamna a da timp populatiei sa se trezeasca, si atunci sa te tii!

 2. Cum era cântecelul ?
  Toamnă gri, toamnă gri,
  Nu credeam c-ai să mai vii.
  um24SRI…măRog…😜

 3. Ca să stabilesc un reper, DIGItv e mai așa .. comparativ cu latrinele ori proteveul sau chiar cu televiziunea publică, e o diferentă cam ca între un wc și un bideu. Cum e între Fox si CNN. Inainte, oamenii erau foarte sociabili și nu pareau niciodată plictisiți. Era ușor să începi o conversație cu oricine. Așa a fost înainte ca televizorul/internetul să se instaleze în sufragerie, dormitor, bucatarie, în buzunare, în mașină, prin urechi etc si a fost începutul spălării creierului și sfârșitul societății ca forum. Probabil de aceea pre putine pridvorurile se mai construiesc pe langa case. Dependența si abuzul de televiziune transformă oameni altfel viabili, în cartofi pseudo-spirituali la fel de eficient ca dependența de droguri.

 4. Păi nu a zis Băsescu că partidele să primească bani de la stat ? Că nu cumva să fie partide plătite cu bani din afară ? Adică toate partidele sunt invenții ale statului adică SRI-ul care este o un fel de șopron CIA pe filiera Washington -Londra-Bruxel ..lumea este mică și totul este la comandă și avem și Austria care este in mijloc leagă Moscova de Washington și de acolo pleacă toate razboiaiele controlate …de o mână de oameni care dețin bancile și resursele energetice …. mai sus se află câștigătorii al doilea Război mondial care defapt sunt cei care au impus jocul Monopoly care il jucăm toți …..

 5. Nu mai bateti campii cu insinuarile voastre de 2 bani. Daca era adevarat ii amenda CNA-ul de nu se vedeau. Parol! Ce, nu ma credeti?

 6. Uitati-va la ei! Daca n-au pesta, pot fi sacrificati la Ignat. Ies la sunci si carnati…

 7. @ „Roman satul de ei”, 12 dec. 2023 la 18:26
  Ai dreptate: amîndoi îmbuibați cu gușe (pă banii noștri!) ca porcii, amîndoi fără griji (pă banii noștri!), amîndoi cu salarii exorbitante (pă banii noștri!) fără să muncească ceva în viața lor, amîndoi DOFTORI (pă banii noștri!) pă niște falsuri ordinare făcute dă alții șî semnate dă ei fără a fi în stare să le citească măcar, amîndoi pensionari SPECIALI (pă banii noștri!), amîndoi complici la cheltuirea banilor publici (pă banii noștri!)! …șî NIMENI NU LE FACE NIMIC, de parcă n-ar exista legi în țara asta EȘUATĂ DIN CAUZA LOR!
  Un yelektricean care n-a profesat fiindcă-i era frică să urce pă scară șî că-l korentează, șî un ghinărar dă popotă semi-analfabet, y”erou la Nassiriyah” unde a stat ascuns în bunkăru’-popotă a’ amerlocilor agresori, pînă ce avioanele yankee i-au terminat șî curățat dă pă dune pă bronzații lu’ Saddam „înarmați” cu yatagane……[Rumburak]
  https://www.youtube.com/watch?v=BHntjxCivBA

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.