Un milionar asociat cu Șucu și Borcea s-a sinucis în vila sa

O informație șocantă a lovit opinia publică în această dimineață. Virgil Chirică, unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi și Dan Șucu, s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Gestul extrem a fost făcut la începutul acestei luni, dar abia acum s-a aflat.

Bărbatul a fost găsit fără suflare „la data de 4 februarie”, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

Modul cum a ales să moară este unul șocant.

Duminică, 4 februarie, Virgil Chirică ar fi luat în casă cărbunii, un frătar și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baie.
Acolo, ar fi astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere.

Se presupune că afacerisul a înghițit și mai multe pastile. A scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Virgil Chirică a mai avut o tentativă de suicid în trecut.

Bărbatul lucra la Porsche Finance Group și era asociat și într-un proiect imobiliar alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. asta ledorim tuturor cozilor de topor si sculelor de securisti borati blestemati care au devalizat si vandut o tara si au distrus un popor: blesteme vesnice securistilor si familiilor lor, sa arda in ghehena vesnic vesnic vesnic!!!

 2. Cam suspecte aceste sinucideri din zona miliardarilor. Sa nu fie „ajutate” cumva, cum ii ajuta Putin pe incomozi cu ceiut si cu ferestre largi la etajul 21.

 3. Viața exclusiv pentru bani este unidimensională și te transformă din om în caricatură, într-o caricatură nu de puține ori grotescă. Bucuria de a trăi nu înseamna o tabla sau o piatră scumpă, toate femeile cu care ți-ai pus-o căutând o femeie a ta care nu va veni niciodată și nici invidia altora ci bucuria de a trăi, bucuria care ți-o dă joaca în tihnă cu copilul sau nepotul tău, o cafea cu nevasta, bucuria de a vedea soarele răsărind sau de a bate un cui ori de a născoci ceva de care sa fi mulțumit, nu de a împușca animale, a-i jupui pe alții și a te da-n stambă pe unde te duci.

 4. @ Spațiile rămase libere se completează cu forță de muncă străină , de la țările care își permit să dea migranți, pentru echilibrarea deficitelor, ?

 5. Omul era milionar,avea vila in Voluntari,lucra la Porsche in Voluntari,implicat in proiect imobiliar in Voluntari unde de imobiliare se ocupa fiul cel mare al lui Pandele,din prima casatorie.

  Porsche, Porsche Finance Group – Porsche Asigurări se ocupa cu ” finanțare și asigurare pentru modelele Škoda, Volkswagen și Seat&Cupra. Vezi avantajele la finanțarea în: leasing financiar clasic, Perfect Leasing sau credit.”
  Deci ne apropriem de cercul asigurarilor si finantare in auto,cit si de imobiliare.
  Milionarii de carton,de mucava,de beton sau sticla cad precum popicele si culmea, singuri fie in explozie in parcare,fie in „ratarul”din baie,fie propulsat de la etaj cite si mai cite.
  Destine,karme sa o chemam pe aia pe Harara sa ne poveseasca din balmajelile ei,etalindu-si bijuriile mostenite de la sotul batrin decedat,ce i-a lasat conacul si toate avutiile de care ea are parte!
  Imi amintesc de un milionar zis Turcu,legat de constructia Arcului de Triumf,dind faliment ,tot asa sinucis…
  S-a lamurit vreodata ceva demn de crezare ?
  Dumnezeu sa-i ierte !
  Desi de cele crestinesti,nu au parte !

 6. „după care le-a cărat în baie”
  -magda, magda,
  ce ti-a trecut prin cap cand ai scris asta,
  aveai năduf?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.