Un minor de 17 ani, cercetat penal pentru profanare de morminte

Un adolescent de 17 ani, din oraşul Aninoasa, este cercetat penal pentru profanare de morminte şi tentativă la furt, fiind suspectat că ar fi îndepărtat placa de beton de pe o criptă din cimitirul din localitate, însă nu a sustras bunuri sau bani de acolo, a informat joi Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Hunedoara.

Cercetările în acest dosar au început după ce, pe 21 ianuarie, familia unei persoane decedate a sesizat Poliţia Aninoasa, că placa de pe mormântul acesteia a fost mutată de la locul ei.

„Poliţia oraşului Aninoasa a întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de profanare de morminte şi tentativă la furt, fapte comise în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024. La momentul actual a fost identificată o persoană bănuită că ar fi comis faptele, un minor, în vârstă de 17 ani, care ar fi îndepărtat placa de pe criptă, însă nu a sustras bunuri sau bani”, precizează sursa citată.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani în vederea identificării tuturor persoanelor bănuite de comiterea faptelor menţionate

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Ar trebui felicitat de BNR, a recuperat moneda națională si a repus-o în circulație. Acum acceptați pedofilia în Biserica Ortodoxa si nu acceptați recuperarea si reciclarea monezilor?
    Avea mortul nevoie de acei bani? Hai să fim serioși, mortul nici măcar n-a mișcat, a acceptat tacit inițiativa tînarului anteprenor…

  2. Ce bani sa sustraga de acolo? Poate doar banul care se pune sub limba mortului dupa cum e datina prin unele locuri.
    Individul este necrofil……[Rumburak]

  3. Un gunoi penal minor probabil ca se si droga moda tineri lor din RO

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.